Hrabri autić Plodi u bioskopima od 4. septembra

Film o avanturama hrabrog policijskog auta Plodija, Folksvagenove „bube“ koja rešava zamršene policijske slučajeve

 
Hrabri autić PlodiPlodi je policijski auto, zadužen da čuva red u svom gradu. Sada će dobiti zadatak važniji od svih – da zaštiti novu atrakciju parka prirode, mamu orla retke vrste i njeno jaje. Stvari se komplikuju kada dve šarmantne žene lopovi ukradu mamu orla, a u jednu od kradljivica se zaljubi policajac Ričard.

Plodi je šarmantan auto s kojim je lako i divno provoditi vreme. On je detinjast, impulsivan i sve što radi, radi punim srcem i trudi se svim snagama da svoj posao obavi najbolje što ume. U isto vreme je hrabar i voli da se igra, a onda kada pronađe orlovo jaje ispod svoje haube, zaista mu je dozvoljeno da čini kako misli da je najbolje, jer nije lako brinuti o orliću koji odrasta misleći da je auto.

Film ,,Hrabri autić Plodi“ zasniva se na priči o omiljenom junaku koji je u Norveškoj bio neizbežan deo dečije kulture skoro tri decenije. Lik Plodija stvorio je policajac Age Magnusen sredinom osamdesetih, o ovo ostvarenje je zapravo nastavak filma iz 2010. godine. Radnja je smeštena na severu Norveške, u regionu koji ne samo da je čuven po magičnoj severnoj svetlosti, već i po neverovatnom zalasku sunca i tom veoma posebnom, toplom letnjem  svetlu.

Prema rečima reditelja Rasmusa A. Sivertsena, divni predeli su poslužili kao inspiracija: ,,Uložili smo dodatne napore kako bismo stvorili taj veoma poseban pejzaž i osvetljenje koje postoji u ovom regionu, a to je celom filmu dalo jedan egzotičan i drugačiji nivo”.

Film ,,Hrabri autić Plodi” sinhronizovan je na srpski jezik, a u bioskopima širom Srbije naći će se od 4. septembra.

Pogledajte trejler:

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Porodični dan u bioskopima Cineplexx

31.1. Porodični dan u bioskopima Cineplexx

Provedite ovu nedelju, 31.januar, uz Porodični dan u bioskopima Cineplexx. U periodu od 12 do 17 časova, sve posetioce bioskopa Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center očekuje bogat ... »»


Dobitnici karata za pozorište Duško Radović

Dobitnici karata za pozorište Duško Radović: 1. R. Kol - predstava Ko je Loret 2. D. Mijajlović - predstava Ko je Loret 3. I. Bojić - predstava Strašne priče braće Grim 4. K. Tadić ... »»

Kod kuće

3D avantura „ Kod kuće “ pretpremijerno od 21. marta u bioskopima

Ovog proleća srca najmlađih osvojiće nomadska vanzemaljska rasa Buv u animiranoj 3D avanturi Kod kuće, koja nam stiže od autora Krudsa i animiranog filma „Kako dresirati svog zmaja 2“. Simpatični Buvovi ... »»