Osvojite mesec dana obuke sinhronog plivanja !

Škola sinhronog plivanjaPoklanjamo 5 besplatnih mesečnih treninga sinhronog plivanja za mesec april, za devojčice od 7-12 godina sa popustom od 25% za naredna 2 meseca treninga!

Da bi osvojili nagradu, potrebno je da danas, 19.03. u 18h pošaljete tačan odgovor na nagradno pitanje, na e-mail adresu adresar@superdete.com.

Pošaljioci prvih 5 mail-ova koji stignu nakon 18:00h osvojiće za svoje devojčice mesec dana besplatne obuke sinhronog plivanja u Klubu za sinhrono plivanje Delfin u  mesecu aprilu.

Najbolje vreme za početak treniranja je uzrast od 7-10 godina.

Pored takmičarske grupe, rekreativne master grupe, klub ima i školu plivanja tako da znanje plivanja nije uslov za upis početnica.

Treneri su kvalifikovani stručnjaci u ovoj oblasti koji se stalno usavršavaju i na taj način stvaraju najbolje uslove za razvoj i napredak umetničkih plivačica.

Nagradno pitanje: U kom sportskom centru se nalazi Klub za sinhrono plivanje Delfin ?

Klub za sinkrono plivanje Delfin

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

dečiji sajam 2013

Dečiji sajam počinje sutra

Tradicionalni jedanaesti Wudy dečiji sajam, počinje sutra na Beogradskom sajmu u hali 3 i trajaće od 26. do 28. aprila, a organizatori pored bogatog programa, pripremaju i dosta iznenađenja za ... »»


Poklanjamo 6 X 2 karte za predstavu Pinokio u Malom pozorištu „Duško Radović“

Prestojeći vikend u Malom pozorištu „Duško Radović“ rezervisan je za izvođenje predstave Pinokio. Gledaoci će biti u prilici da ovu sjajnu produkciju pogledaju u dva termina - subota u 17h ... »»


Porodični vikend 1. i 2. juna u bioskopima Cineplexx

Porodični vikend 1. i 2. juna u bioskopima Cineplexx  uz bogati filmski i zabavni program, popuste za roditelje i Mali Politikin zabavnik.Nakon vanrednog majskog izdanja, Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx ... »»