Dečiji sajam počinje sutra

Tradicionalni jedanaesti Wudy dečiji sajam, počinje sutra na Beogradskom sajmu u hali 3 i trajaće od 26. do 28. aprila, a organizatori pored bogatog programa, pripremaju i dosta iznenađenja za mališane i njihove roditelje.

dečiji sajam 2013

Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, a neki od njih pripremili su i posebna iznenađenja za posetioce. Veliki popusti, čak i do 30% obradovaće sve one koji budu odlučili da obraduju svoje najmlađe i kupe nešto od raznovrsne ponude koju nude izlagači: obuće za decu, odeće za decu, opreme za bebe, hrane, slatkiša, zatim knjiga, filmova, časopisa, muzike za decu i još dosta toga.

Mališani će moći da uživaju u zabavnom programu koji ih očekuje kako na bini, tako i u aktivnostima na sportskom terenu. Specijalan program pripremaju i Saobraćajna policija, Agencija za bezbednost saobraćaja, koja će decu podučavati osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Vatrogasna brigada, Žandermerija, koja će sa malim posetiocima proći posebnu obuku, a sa njima će se družiti i vitezovi iz Svibor saveza Srbije.

Veliki broj nagradnih igara očekuje najmlađe, a ovoga puta moći će da uživaju u Wudy feir play fudbalskoj ligi, zatim poslednjeg dana Wudy dečijeg sajma održaće se i Idea trka za bebe, a na bini će, po prvi put biti organizovano i takmičenje tata u povijanju beba.

Koliko je jedanaesti Wudy dečiji sajam značajan za pravilan rast i razvoj dece govori i to što su ga podržale državne institucije: Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Nagradna Igra SuperDete

USKORO: NOVA Nagradna igra SuperDete

SuperDete.com priprema za Vas novu NAGRADNU IGRU! Kao i u prošloj nagradnoj igri, spremamo sjajne nagrade: tablet, mobilni telefone, oprema za bebe i još puno toga... Sve što ćemo Vam od pravila ... »»


Dobitnici karata za Kids fest

Dobitnici karata za Kids fast su: 1. J. Ljubisavljević 2. U. Baštovanović 3. M. Kulundžija 4. M. Simonović   SuperDete tim vam želi ugodan provod :)


Dobitnici ulaznica za projekciju filma Grozan ja 2

Ulaznice za projekciju filma Grozan ja 2 osvojili su: J.Divić D.Vasilić M.Simonović S.Petrović M.Bujisić M.Stefanović V.Vesnić L.Dimić K.Ličanin M.Rajković   Svi dobitnici nagrada biće e-mailom obavešteni o načinu preuzimanja karata Čestitamo dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se svima na velikom odzivu u nagradnoj ... »»