Koncert učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji- Dečji kulturni centar Beograd

DKC logo

Koncert učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji održaće se u Dečijem kulturnom centru Beograd, Takovska 8, u četvrtak, 5decembra, u 19 časova. Ulaz je slobodan.

Na konceru će muzički talenti iz cele Srbije svirati na violini, violi, violončelu i kontrabasu, s obzirom da je program škole koja se predstavlja namenjen isključivo gudačkim instrumentima.Vrlo je visok kriterijum u pogledu prijem aučenika, tako da samo najdarovitiji mogu postati učenici ove prestižne obrazovne ustanove.

Škola za muzičke talente u Ćupriji,formirana na inicijativu Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu,  postoji četrdeset godina i radi po unikatnom nastavnom planu i programu.Tokom desetogodišnjeg školovanja muzički izuzetno nadarena deca stiču osnovno i srednje – kako muzičko, tako i opšte obrazovanje. Iako opsežan i nadasve zahtevan, nastavni plan je posebno prilagodjen muzički nadarenoj deci, te omogućava praćenje i razvijanje specifičnih muzičkih individualnih sklonosti i sposobnosti.Deca odrastaju u uslovima internatskog smeštaja i tako svoje kompletno muzičko i opšte znanje stiču na jednom mestu i u atmosferi prožetoj muzikom.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Poklanjamo 6 x 2 karte za dečije pozorišne predstave u Duško Radović

SuperDete i Malo Pozorište Duško Radović vode Vas na dečije pozorišne predstave   Ovog vikenda u Malom Pozorištu Duško Radović, biće izvedene dve sjajne dečije pozorične predstave za koje Vam SuperDete poklanja ... »»

pingvini sa madagaskara

Premijera i zabava – Pingvini sa Madagaskara 22. novembra

Ekipa koja je radila na sinhronizaciji filma na srpski predstavila film ,,Pingvini sa Madagaskara” u McDonald's-u Premijera 22. novembra, Cineplexx Ušće Shopping Center u 18h - Druženje u bioskopu sa glumcima koji ... »»


Dobitnici ulaznica za projekciju filma Grozan ja 2

Ulaznice za projekciju filma Grozan ja 2 osvojili su: J.Divić D.Vasilić M.Simonović S.Petrović M.Bujisić M.Stefanović V.Vesnić L.Dimić K.Ličanin M.Rajković   Svi dobitnici nagrada biće e-mailom obavešteni o načinu preuzimanja karata Čestitamo dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se svima na velikom odzivu u nagradnoj ... »»