Padaće ćufte 2

padace cufte 2Padaće ćufte 2 (Cloudy with a Chance of Meatballs – Revenge of the Leftovers) animirana komedija iz Soni produkcijske kuće.

Padaće ćufte 2 nastavljaju tamo gde je predhodna  animirana komedija stala. Genijalnost pronalazača Flinta Lokvuda konačno je priznata, kada je on pozvan od strane njegovog idola Čestera da se pridruži kompaniji, gde najbolji i najpametniji inovatori na svetu stvaraju nove tehnologije za boljitak čovečanstva. Česterova desna ruka i jedan od njegovih najvećih izuma je Barb, visoko razvijeni orangutan sa ljudskim mozgom, koji je lukav, manipulativan i voli da nosi karmin. Flintov san je uvek bio da on bude priznati izumitelj, ali sve se menja kada otkrije da njegova ozloglašena mašina, koja pretvara vodu u hranu, još uvek radi.

Padaće ćufte 2 će u našim bioskopima početi da se prikazuje 24. oktobra.

 

Pogledajte trejler:

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

lego film

LEGO film za decu – VIDEO

LEGO film - najveća avantura ikad SASTAVLJENA !   Svako ko je čuo da se snima LEGO film za decu, u kome je sve izgrađeno od LEGO kockica, a glavni junaci su LEGO ... »»


OZ VELIKI I MOĆNI – 3D

Diznijeva fantastična avantura „Oz veliki i moćni“, u režiji Sema Raimija govori o poreklu dobro poznatog lika Čarobnjaka iz Oza, koga je stvorio L. Frenk Baum.   Kad Oskar Digs (Džejms Franko), ... »»

zvoncica i tajna krila 3d 1

Zvončica i tajna krila 3D

Napomena: Recenzija sadrži elemente zapleta  filma Svet Petra Pana trebalo bi da predstavlja neizostavno poglavlje u svakom odrastanju. Lepršava kreativnost i poziv na prihvatanja unutrašnjeg deteta, kako u starim, tako i ... »»