DKC Majdan organizuje besplatnu radionicu trčanja

 Majdan Dečiji kulturni centar “Majdan” i sportski klub Running u toku oktobra upisuju prvu generaciju dece u školu trčanja. Od oktobra do kraja školske godine, treninzi će se odvijati dva puta nedeljno u Majdanovoj sportskoj sali, a kada nam vreme bude dozvoljavalo u Hajd parku. Sa decom će, pored iskusnog trenera, na inovativan i zanimljiv način, kroz mesečne radionice, raditi i nutricionista – dietetičar i tim dečijih psihologa kako bi se kod dece podstakao razvoj svesti o zdravoj ishrani.

 Ideja je da kroz ovakve besplatne programe, koje prate igra i druženje, vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečija obaveza, a kasnije, izgrađen aktivan životni stil kao aktivnost koja se podrazumeva i neguje kroz život. Prilagođen je predškolskom uzrastu i uzrastu od 6 do 10 godina.

 Termini radionica su: sreda od 17 do 18h i subota 16 do 17h.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Cineplexx porodični dan uz premijeru filma „Kumba“

U nedelju, 03. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna ... »»


Koncert učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji- Dečji kulturni centar Beograd

Koncert učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji održaće se u Dečijem kulturnom centru Beograd, Takovska 8, u četvrtak, 5decembra, u 19 časova. Ulaz je slobodan. Na konceru će muzički talenti ... »»

Turbo 3D dojurio u bioskope

Turbo 3D dojurio u bioskope

Uzbudljiva animirana komedija Turbo 3D stigla je u domaće bioskope. Na pretpremijernim projekcijama održanim u bioskopima "Kolosej" i "Cineplexx Delta City" publika je mogla da upozna glumce koji su pozajmili ... »»