Cineplexx porodični dan uz premijeru filma „Kumba“

Cineplexx porodični danU nedelju, 03. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ostvarenja na filmskom platnu.

Tokom Cineplexx porodičnog dana će premijerno biti prikazana najnovija sinhronizovana avantura „Kumba“ 3D, priča o zebri Kumbi koji je rođen sa samo polovinom pruga, pa ga njegovo krdo zbog neznanja i praznoverja izoluje.

S novostečenim prijateljima Kumba će krenuti na put preko pustinje kako bi pronašao drevni vodopad na kome je prema legendi prva zebra dobila svoje pruge. Avantura koja ga tamo čeka veća je od svega što je mogao da zamisli!

Kumba.. Za sve posetioce bioskopa u periodu od 12h do 17h su pripremljene specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica i slikanje po licu inspirisano glavnim likovima filma „Kumba“ 3D predstavlja samo deo aktivnosti u Cineplexxu Beograd i Kragujevac. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija magazin Mali Politikin Zabavnik, dok je za starije pripremljen magazin Lisa na poklon.

Trejler filma „Kumba“ 3D možete pogledati na sledećem linku:

http://www.youtube.com/watch?v=VflYafr_mok

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Piksiji mali vilenjaci

Piksiji mali vilenjaci

Piksiji mali vilenjaci (originalno Pixies) u bioskopima od 4. februara. 2016. Piksiji mali vilenjaci su bacili kletvu na Džo Bleka nakon što je nenamerno uništio njihovo selo i povredio vilenjačkog princa ... »»

na-vrh-jele-na-dnu-bora

„Na vrh jele, u dnu bora“ – donatorska priredba

Donatorska priredba za decu "Na vrh jele, u dnu bora" u Kulturnom centru Rex Povodom inicijative ,,Zelene škole'', Ekoist kreativna mreža i Eko-musketari iz OŠ „Drinka Pavlović" organizuju donatorsku priredbu u ... »»

Borsko kulturno leto

Borsko Kulturno Leto 2013

U toku je Borsko Kulturno Leto, manifestacija koju tradicionalno organizuje ustanova Centar za kulturu opštine Bor. Svi programi počinju u 19:00 sati na platou Doma kulture ili u amfiteatru. Određeni programski ... »»