Poklanjamo 5 mesečnih treninga sinhronog plivanja sa obukom

Poklanjamo 5 besplatnih mesečnih treninga sinhronog plivanja za mesec april, za devojčice od 7-12 godina sa popustom od 25% za naredna 2 meseca treninga!

 

Sinhrono plivanjeSinhrono ili umetničko plivanje je kombinacija plivanja, sportsko – ritmičke gimnastike, baleta i plesa. Sastoji se od estetski oblikovanih i ritmičko – plivačkih pokreta, položaja, figura i sastava koje plivačice izvode u vodi uz muziku. Ovaj sport omogućava pravilan psihofizički razvoj i zato ga preporučujemo svim devojčicama i devojkama koje vole da plivaju, vole muziku i igru, kreativne su i žele idealnu figuru. Najbolje vreme za početak treniranja je uzrast od 7-10 godina.

Klub za sinhrono plivanje Delfin  aktivno radi već 14 godina i učestvuje na svim kupovima i državnim prvenstvima Srbije, u svim kategorijama, kao i na međunarodnim takmičenjima.

Treneri su kvalifikovani stručnjaci u ovoj oblasti koji se stalno usavršavaju i na taj način stvaraju najbolje uslove za razvoj i napredak umetničkih plivačica.

Pored takmičarske grupe, rekreativne master grupe, klub ima i školu plivanja tako da znanje plivanja nije uslov za upis početnica.

Treninzi se odvijaju na bazenu  Sportskog centara Pinki u Zemunu.

Bazen je zatvorenog tipa, dimenzija 25m x 13m, a tempratura vode je 25,5C.

Termini su: utorak, četvrtak, subota 14-15h, nedelja 14-16h.

Devojčice mogu koristiti sva četiri termina, ili izabrati one koji im odgovaraju.

Nagradno pitanje, na koje treba odgovoriti kako bi ste osvojili besplatne treninge sinhronog plivanja sa obukom, postavićemo sutra.

Klub za sinkrono plivanje Delfin

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Nagradna igra SuperDete

“Najlepše je napolju!!” – Nagradna Igra SuperDete.com

“Najlepše je napolju!!” – Nagradna Igra SuperDete.com Pravila Nagradne Igre: Nagradna igra SuperDete “Najlepše je napolju!!” počela je u petak 24.05.2013. u 12:00h i traje do 14.06.2013 u 24:00h. U Nagradnoj igri mogu učestvovati ... »»

Trka deda mrazova 2016

Beogradska trka Deda Mrazeva u nedelju, 27. decembra

Beogradska trka Deda Mrazeva, tradicionalna, osma po redu, biće održana u nedelju, 27. decembra, u 13 časova pod pokroviteljstvom Skupštine grada i Sekretarijata za sport i omladinu, a u okviru programa ... »»

Pas i njegov dečak

Poklanjamo knjige za decu – Pas i njegov dečak

Izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, ove nedelje poklanjaju 5 knjiga za mališane. Prva knjiga koju poklanjamo je Pas i njegov dečak - autor Eva Ibotson Da bi ... »»