Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU – KC Čukarica

Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU održaće se u Kulturnom Centru Čukarica u utorak 2.10. od 12:00-16:00 časova.

audicija - muzicka radionicaProgram je besplatan, namenjen mladima Čukarice (od 12 – 20 godina) i obuhvata zajedničke radionice polaznika koji sviraju iste ili različite instumente. Za uspešno pohađanje radionice neophodno je osnovno poznavanje instrumenta ili vokalne tehnike (pevanja).

Cilj je da se zajedničkim muziciranjem polaznici usavršavaju u okviru benda, ansambla ili orkestra i da zajednički izvode pojedine kompozicije, vežbaju ritmičke i melodijske figure, kao i da osete mogućnosti zajedničkog pevanja i sviranja.

Kroz razne muzičke stilove (pop, rok, džez, klasika, etno) polaznici kreiraju sopstveni muzički izraz.

Projekat MODERNA MUZIČKA RADIONICA za mlade Čukarice je zajednički projekat Gradske opštine Čukarica , KC Čukarica i URMUS-a.

Program vodi Dejan Resanović, diplomirani muzički pedagog.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Šetnja sa dinosaurusima 3D

Šetnja sa dinosaurusima 3D

Šetnja sa dinosaurusima 3D je film za sve generacije sinhronizovan na srpski jezik, do sada najrealnija filmska priča o preistorijskim džinovima Prvi put u filmskoj istoriji bioskopska publika će imati ... »»


Hor “The International Belgrade Singers” i Ambasada Kanade predstavljaju Muzika doseljenika

Severna Amerika je kontinet koji su osnovali doseljenici. Oni su sa sobom doneli muziku iz svog zavičaja, i ova ista etno-narodna muzika se i dan danas može čuti sa obe ... »»


Od ove subote ponovo radionice za decu u MixerHouse-u

Ponovo se održavaju radionice za decu u MixerHause-u, a ove subote 17.08. za mališane je organizovana radionica "Razigrani mačak" od 12h do 14h. Deca će učiti da prave narukvice i minđuse ... »»