Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU – KC Čukarica

Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU održaće se u Kulturnom Centru Čukarica u utorak 2.10. od 12:00-16:00 časova.

audicija - muzicka radionicaProgram je besplatan, namenjen mladima Čukarice (od 12 – 20 godina) i obuhvata zajedničke radionice polaznika koji sviraju iste ili različite instumente. Za uspešno pohađanje radionice neophodno je osnovno poznavanje instrumenta ili vokalne tehnike (pevanja).

Cilj je da se zajedničkim muziciranjem polaznici usavršavaju u okviru benda, ansambla ili orkestra i da zajednički izvode pojedine kompozicije, vežbaju ritmičke i melodijske figure, kao i da osete mogućnosti zajedničkog pevanja i sviranja.

Kroz razne muzičke stilove (pop, rok, džez, klasika, etno) polaznici kreiraju sopstveni muzički izraz.

Projekat MODERNA MUZIČKA RADIONICA za mlade Čukarice je zajednički projekat Gradske opštine Čukarica , KC Čukarica i URMUS-a.

Program vodi Dejan Resanović, diplomirani muzički pedagog.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Cineplexx porodični dan uz premijeru filma „Kumba“

U nedelju, 03. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna ... »»


Dobitnici karata za projekciju filma „Vitez Rasti“

Dobitnici karata za projekciju filma "Vitez Rasti" su:   Milada Miličić   Marija Ljevar   Čestitamo!

dečiji sajam 2013

Dečiji sajam počinje sutra

Tradicionalni jedanaesti Wudy dečiji sajam, počinje sutra na Beogradskom sajmu u hali 3 i trajaće od 26. do 28. aprila, a organizatori pored bogatog programa, pripremaju i dosta iznenađenja za ... »»