Kim Kardašijan predstavila ćerku javnosti

north westNajzad je javnost videla fotografiju North West, ćerke Kim Kardašijan i Kanje Vesta. Od kako se porodila, Kim praktično ni ne izlazi iz kuće, a niko sem kruga porodice nije video bebu. U par prilika, kada su bebu iznosili iz kuće, bila je prekrivena i nije se  mogla videti.

Kim i Kanje su pre nekog vremena izjavili da neće prodati bebine fotografije ni jednom magazinu, iako je procenjeno da bi za njih mogli da dobiju oko 3 miliona dolara.

U petak, 23. avgusta, Kanje je gostovao u emisiji Kris Džener, Kimine mame i tom prilikom je pored toga što je pričao svojoj vezi sa Kim i ulozi oca, pokazao publici fotografiju bebe. Kasnije je fotografija objavljena na zvaničnom Twitter nalogu emisije Kris Janner Show.

kim kardasijan

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Šakira i milan

Šakira i Milan radno provode leto

Šakira provodi leto radno u studiu, ali ne propušta ni vreme sa svojim sinom Milanom. Njena Instagram stranica je punanjegovih slika. Pre neki dan je postavila sliku na kojoj Milan u ... »»

robi viliams i beba

Robi Viliams dobio bebu

Poznati pevač Robi Viliams (Robbie Williams) i njegova supruga Ajda Fild (Ayda Field), konačno su postali roditelji. Ponosni otac objavio je divnu sliku svoje dva dana stare ćerkice Teodore Rouz (Theodora ... »»

Kejt_Midlton

Princeza Kejt Midlton najavila dolazak kraljevskog naslednika

Kejt Midlton se priprema za skori dolazak kraljevskog naslednika! Par, koji je već osamnaest meseci u braku, u ponedeljak trećeg decembra potvrdio je da će princeza Kejt Medlton po prvi put ... »»