Princeza Kejt Midlton najavila dolazak kraljevskog naslednika

Kejt Midlton se priprema za skori dolazak kraljevskog naslednika!

Kejt_MidltonPar, koji je već osamnaest meseci u braku, u ponedeljak trećeg decembra potvrdio je da će princeza Kejt Medlton po prvi put postati majka. „Kejt će biti stroga i pravična majka, koja će odgajati svoje dete u apartmanu Kensington palate, umesto kuće u Velsu, koja je trenutni dom ovog kraljevskog para“ kažu bliski prijatelji. Na pitanje „Koji su njeni prioriteti po pitanju roditeljstva“?, bliski prijatelji su složni u izjavi da će se Kejt truditi da dete ostane čvrsto na zemlji bez obzira na privilegije koje će imati po rođenju. „Kejt će pustiti decu da se zabavljaju imajući svu slobodu, ali će se istovremeno truditi da rade stvari koje su u njihovom najboljem interesu.

Dete, bilo da je dečak ili devojčica, će „preskočiti“ Vilijamovog mlađeg brata Harija u liniji naslednika britanskog trona u skladu sa nedavnim izmenama ustava Velike Britanije, koje daju pravo prvenstva prvorođenoj devojčici po pitanju nasledstva trona u odnosu na njenog mlađeg brata. Kejt Midlton će biti prva žena, koja nije kraljevskog porekla, u prethodnih trista pedeset godina, koja će roditi sledećeg kralja ili kraljicu Engleske.

Ako se uzme u obzir i to da princ Vilijam voli da boravi u kući Kejtinih roditelja, dete će biti okruženo i drugim, specijalnim ljudima koji nisu kraljevskog porekla, odnosno svojom bakom i dekom. I naravno, ne treba zaboraviti ni tetku Pipu! „Ona će sigurno imati svoju ulogu“, dodaju prijatelji, pošto su sestre Pipa i Kejt Midlton veoma bliske i dele skoro sve što imaju.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Heidi Klum sa ćerkama – dame sa crvenim karminom

5.8.2012. Heidi Klum izgleda prelepo, bilo da je sa decom u šetnji, porodičnom ručku ili kada je na modnoj pisti. Nedavno je izjavila:  „U kući imamo neka pravila, a pravilo Br.1 ... »»

Liam_Nison_deca

Liam Nison, samohrani roditelj

27.10.2012. Posle tragične smrti svoje supruge Nataše Ričardson 2009. godine, popularni glumac Liam Nison se suočio sa činjenicom da postaje samohrani roditelj svojim sinovima Majklu (17) i Danijelu (16). Filmski ... »»

Kate Moss

Kate Moss na plaži sa ćerkom

Super model mama, Kate Moss posle nastupa na zatvaranju Olimpijskih igara, uživa  na odmoru sa ćerkom u Saint-Tropez-u. Viđene su kako držeći se za ruke odlaze na plažu u veoma ... »»