Radionice za decu u MixerHouse-u ovog vikenda

I ovog vikedna u MixerHouse-u organizovana je aktivna zabava za sve mališane. Prošetajte do Savamale i vašim mališanima učinite vikend zanimljivijim.

 KidsSUBOTA –  NAPRAVITE SVOJU UNIKATNU MASKU

U subotu mališani će od raznih materijala praviti maske kućnih ljubimaca i slatkih životinjica koje nas okružuju. Deca će se upustiti u malu avanturu da od šarenih papira, tekstilnih materijala, perlica, končića, plastelina i flomastera, naprave unikatne maske kućnih ljubimaca.
Učešće na radionici je 250 din, odnosno 400 za dvoje dece.

NEDELJA – JAPANSKO LETO U BEOGRADUJapansko-leto-Newsletter

Nedeljom od 17h u Mikser House-u će se odvijati deo projekta „Japansko leto u Beogradu“. Deca predškolskog i školskog uzrasta moći da uče japanski jezik, ovladaju tehnikom Origami i iskuse borilačke veštine.

„Japansko leto u Beogradu“ je zajednički naziv za niz kulturno-obrazovnih događaja posvećenih ljubiteljima japanske kulture i načina života. Učešće je besplatno.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Danas vam poklanjamo karte za pozorište Duško Radović

Poklanjamo vam 2x2 karte za dečiju predstavu u Malom pozorištu Duško Radović "Ko je Loret" koja se igra u subotu u 17h, kao i 2x2 karte za predstavu "Strašne priče ... »»

radionica robotike za osnovce

Radionica robotike za osnovce 07. i 21.09.

„Gurnite“ osnovce u nauku! - radionica robotike za osnovce - Na zahtev mnogih osnovaca koji nisu uspeli da sebi obezbede mesto na radionicama održanim krajem avgusta, organizujemo još dve besplatne radionice ... »»


Avioni – Premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u 18h

Iz Dizni studija nam stižu „Avioni“, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome ... »»