Zidni sto za previjanje bebe

Strana 1 od 8
zidni sto za presvlacenje bebe

Zidni sto za previjanje bebe je inovativan praktičan proizvod švedske firme Bybo, koji je ujedno komforan, ergonomski i moderno dizajniran nameštaj za bebe.

Zidni stolovi za previjanje bebe su, kao i sve ostali proizvodi ove firme, odlikuju se ergonomskim i bezbednim dizajnom i napravljeni su u skladu sa bezbednosnim standardima Evropske Unije.


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Najčešće greške u vaspitavanju

Najčešće greške u vaspitavanju

Kao roditelj sigurno znate da su greške u vaspitanju neizbežne. Pokušavajući da naterate dete da ubrza izlazak iz kuće, možda ćete reći: “Obuci se ili ostajemo kod kuće.“ Sasvim prirodno ono ... »»

guralice za bebe

Guralice i tricikli – Zašto su dobri?

Guralice i tricikli, od najranijeg uzrasta razvijaju motoriku i osećaj ravnoteže kod deteta i to na zabavan način. Oni podstiču dete da bude aktivno i uče ga da uživa u fizičkim ... »»

Odgajiti odgovorno dete

Odgajiti odgovorno dete

Odgovorno dete odrasta u odgovornog čoveka i odgovornost je jedna od najvažnijih lekcija za svakog mališana. Odgajanje odgovorne dece je jedan od ciljeva svakog roditelja. Biti odgovoran podrazumeva da donosite dobre ... »»


Kako da pomognete bebi kad počnu da rastu zubići

Kad počnu da rastu zubići naporno je i roditeljima i bebi. Ovaj dugotrajan i ponekad iscrpljujući proces dešava se tokom prve godine života deteta. U najvećem broju slučajeva počinje oko šestog ... »»

10 pravila da budete bolji roditelj

10 pravila da budete bolji roditelj

Teško je biti roditelj. Većina nas oseća kako bi mogla bolje da obavi taj posao, ali sama odluka da budete bolji roditelj retko daje rezultate. Tako je jer se obično ... »»