Upoznajte ćerku Gisele Bundchen

gisele-bundchen-300Gisele Bundchen je juče na Face Book-u predstavila svoju ćerku Vivian Lake Brady uz poruku: „Ljubav je sve! Lep petak i puno ljubavi svima!“

Vivan ima 9 nedelja, a rođena je 5. decembra kod kuće u Bostonu. Gisele i Tom Brady imaju još dvoje dece, Benjamin, 3 godine, and John, 5 godina.

„Osećamo se jako srećni što smo iskusili čaroliju rađanja još jednom i zauvek smo zahvalni na prilici da budemo roditelji jednog malog anđela“ – izjavila je 32-ogodišnja manenka posle porođaja.

Slika je nastala na Havajima gde je Gisele Bundchen trenutno na odmoru sa porodicom.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

mariah-carey-nick-cannon-twins

Blizanci Maraje Keri proslavili prvi rođendan u Parizu!

Maraja Keri i njen suprug Nik Kanon otputovali su čak u Pariz da bi proslavili dečiji rođendan i napravili veliku dečiju žurku. Bilo je puno plavih i roze balona, konfeta ... »»

gwen-stefani-3

Gwen Stefani ponovo ofarbala sinu kosu

Kingston, stariji sin Gwen Stefani ponovo ima novu frizuru. Viđen je kako drži svoju mamu za ruku kada su stigli u New York, na JFK aerodrom, sa kosom koja je ... »»

Gvinet_Kris_deca

Gvinet Paltrou i Kris Martin vode decu u školu

Poznata glumica i dobitnica Oskara Gvinet Paltrou i njen suprug, pevač i frontmen grupe Koldplej, Kris Martin, snimljeni su kako vode svoju decu, osmogodišnju ćerku Epl i šestogodišnjeg sina Mozesa, ... »»