Blizanci Maraje Keri proslavili prvi rođendan u Parizu!

mariah-carey-nick-cannon-twins

Maraja Keri i njen suprug Nik Kanon otputovali su čak u Pariz da bi proslavili dečiji rođendan i napravili veliku dečiju žurku. Bilo je puno plavih i roze balona, konfeta i poklona za slavljenike Marokan (Maroccan) i Monro (Monroe). Kako piše US Weekly, među poklonima su se našli mali dečiji Porše, drveni konj i mali klavir.

Maraja (41 god.) i Nik (31 god.) su dugo pokušavali da dobiju decu i sada su potpuno opčinjeni blizancima. Za razliku od ostalih slavnih ličnosti koje slike svoje dece prodaju tabloidima za milionske iznose, Maraja i Nik su napravili sajt na kome redovno objavljuju izabrane fotografije iz porodičnog albuma. Blizanci su u javnosti poznati kao Dembabies, pa se i sajt zove Dembabies.com, mada njihova mama kaže da imaju puno nadimaka, ali i da su joj omiljeni Rok & Ro. Sajt je namenjen baš ožavaocima blizanaca, koji žele da zavire kućnu atmosferu slavne porodice. Na nekim slikama mali Rok spava tati na grudima, dok je na drugim Ro sa mamom u bazenu.

Maraja i Nik su napravili dvostruku proslavu, pošto je dečiji rođendan istog datuma kada i njihova godišnjica braka. Ove godine su proslavili četiri godine zajedničkog života, pa su uz dečiji rođendan organizovali i obnavljanje bračnih zaveta.

Rok & Ro

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Kejt i Vilijem su dali bebi ime

Kejt i Vilijem su dali bebi ime

Kejt i Vilijem su dali bebi ime Džordž Aleksander Luis (George Alexander Louis). Treći naslednik engleskog prestola će nositi titulu Negovo Kraljevsko Veličanstvo Princ Džordž od Kembridža, a kraljici je ime ... »»

Šakira i Milan

Šakira i Milan na snimanju „The Voice“

Šakira se, šest meseci nakon porođaja vraća među sudije u "The Voice" (Glas), šou televizijske mreže NBC. Ovo je bila teška odluka, jer pored obaveza oko muzičke karijere, tu su ... »»

Kejt se porodila

Kejt Midlton se porodila

Kejt Midlton se porodila u ponedeljak, 22. jula popodne i rodila sina. Vest koju je čekao ceo svet, nakon što je objavljeno da Kejt u ponedeljak, u ranim jutranjim satima primljena ... »»