Uma Turman u Božićnoj šetnji sa ćerkom Majom

Uma_Turman29.12.2012. Kao i mnoge druge osobe iz sveta šou biznisa, (uključujući i Melani Grifit), i Uma Turman je provela božićne praznike u planinskom centru Aspen u Koloradu. Na Božićno veče, četrdesetdvogodišnja glumica je ruku pod ruku sa svojom četrnaest godina starom ćerkom Majom, izašla u prazničnu šetnju po hladnom i snežnom vremenu. Obučena u vunenu jaknu i uzane farmerke, sa pletenom kapom na glavi, plavokosa tinejdžerka je pokazala da neverovatno podseća na svoju poznatu mamu. Majin otac i bivši suprug Ume Turman je poznati glumac Itan Houk. Zajedno sa njima praznike su proveli i biznismen Arpad Buson, otac Uminog trećeg deteta, petomesečne ćerke Lune, kao i desetogodišnji sin Aleksandar. Muški deo ekipe nije prisustvovao njihovoj maloj ekskurziji.

Zvezda filmske trilogije “Kill Bill”, nedavno je dala intervju za magazin Gotam, u kome je pričala o svojoj poslednjoj trudnoći i dozi smirenosti i mudrosti koje su joj donele godine.

“Kada sam bila mlađa i po prvi put postala majka, mislila sam da ne mogu ničem drugom da se posvetim, imala sam manjak vremena i bila sam pretrpana obavezama. Osećala sam krivicu kada radim ali i krivicu i strah kada ne radim. Materinstvo ume da bude jako naporno za mlađe osobe, zato je sjajno kada dobijete drugo dete u poznijim godinama”, izjavila je Uma Turman.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Sindi Kraford sa porodicom na pijaci

Sindi Kraford (Cindy Crawford) je u nedelju snimljena kako šeta po pijaci u Malibu sa suprugom i decom. Ćerka Kaia ima 11 godina, a sin Presley skoro 14. Prethodnog dana, ova lepa ... »»

Kejt_Midlton

Princeza Kejt Midlton najavila dolazak kraljevskog naslednika

Kejt Midlton se priprema za skori dolazak kraljevskog naslednika! Par, koji je već osamnaest meseci u braku, u ponedeljak trećeg decembra potvrdio je da će princeza Kejt Medlton po prvi put ... »»

Adriana-Lima sa porodicom

Adrijana Lima i Marko Jarić dobili drugu bebu

  14.09.2012. Jedna od najlepših žena na svetu, poznata manekenka Adriana Lima i njen suprug proslavljeni košarkaš Marko Jarić  dobili su novog člana porodice, devojčicu po imenu Siena (Sienna). Mala Siena je ... »»