Android aplikacija Slagalica za decu – Kids Preschool Puzzle Lite

Android aplikacija Slagalica za decu – Kids Prescholl Puzzle Lite je obrazovna i zabavna igra za decu uzrasta tri do šest godina. Aplikacija je odlična za učenje dece o rešavanju zagonetki.

Lite verzija sadrži  20 zagonetki za rešavanje.  Pro verzija, koja se plaća, ima više zagonetki. Igra je jednostavna za igranje i deci će se svideti jer je svaka slika ili zagonetka lepo izrečena u šarenim detaljima. Sve reči u igri su na engleskom jeziku, ali je igra laka za korišćenje i veoma Slagalica za decu - Kids Preschool Puzzle Lite je jednostavno shvatiti cilj igre.

Prvo se pojavljuje prikaz slike koja pripada jednoj od sledećih kategorija: životinje, hrana, prevoz, geometrijske figure, brojevi, slova, i ostalo. Da bi dovršilo slagalicu, dete treba da shvati i pronađe koji oblici idu u označene mesto i organizuje deliće da sastave jednu sliku.

Kada dete završi slagalicu, prijatan ženski glas čestitaće detetu na odličnom poslu i reći šta slika dočarava. Svaki deo je dizajniran tako da deca uživaju u uspehu. Dakle, fokus je na učenju.

Deca koja igraju ovu igru će povećati svoje kognitivne sposobnosti, vizuelne prostorne veštine, prepoznavanje oblika i motoričke veštine. Za razliku od drugih dečijih igara koje su složenije ova igra je jednostavna i laka za razumevanje.

 

Slagalica za decu - Kids Preschool Puzzle Lite

Slagalica za decu - Kids Preschool Puzzle Lite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplikacaiju možete skinuti ovde.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Uticaj mobilnih telefona na decu

Da li su mobilni telefoni bezbedni za decu ?

Istraživanja širom sveta potvrdila su da ograničenje radijacije na današnjim mobilnim telefonima nije dovoljno bezbedno za decu. Te činjenice su potvrđene u vladama Švajcarske, Nemačke, Francuske, Izraela, Velike Britanije kao ... »»

Polazak u vrtić - prvi dan i rastanak

Polazak u vrtić – prvi dan i rastanak

Polazak u vrtić je težak, kako za decu tako i za roditelje. Očekivano je da dete burno reaguje, da plače, da Vas doziva, ali Vi ste roditelj i treba da ... »»

KAKO NAUČITI DETE DA NAS NE PREKIDA U RAZGOVORU?

KAKO NAUČITI DETE DA NAS NE PREKIDA U RAZGOVORU?

Počnite da učite svoje dete da vas ne prekida u razgovoru već oko treće godine. Probajte da naučite dete da, umesto da upada u razgovor odraslih, ako želi nešto da vam ... »»