Deca Anđeline Džoli i Bred Pita, Paks, Zahara i Vivien zajedno u njenom novom filmu

Andjelina_Paks_Vivien_Zahara25.10.2012. Deca Anđeline Džoli i Bred Pita, Paks, Zahara i Vivien  idu stopama svojih poznatih roditelja i hrle ka prvim ulogama na velikom platnu!

Dva meseca pošto su predstavnici Dizni studija objavili da će četvorogodišnja Vivien Džoli Pit igrati mladu princezu Auroru u akcionom filmu pod nazivom „Maleficent“ (vila Grdana iz bajke „Uspavana lepotica“), US Weakly je objavio da će još dvoje dece Breda i Anđeline, Paks koji ima osam godina i Zahara sedmogodišnja ćerka, imati male uloge u ovoj fantaziji rađenoj po motivima bajke „Uspavana lepotica“. Izvor je izjavio da će uloge Paksa i Zahare biti male , kao i da oni neće imati replike u filmu. Šilo, njihova šestogodišnja čerka, takođe je trebala da učestvuje u ovom projektu, ali je njoj uloga u ovom trenutku bila dosadna i nije bila raspoložena za snimanje. Ona je već glumila pored svog oca Bred Pita u filmu    „Neobični slučaj Bendžamina Batona“.

Anđelina Džoli koja igra glavnog negativca izjavila je „ Ovo je zaista dobar scenario, našiljila sam svoje rogove i baš se dobro zabavljam. Moja deca su veoma srećna.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Hale Beri čeka drugu bebu

Hale Beri čeka novu bebu

Hale Beri je već u poodmakloj trudnoći i izgleda sjajno! Upravo se sa suprugom, Olivorom Martinezom i ćerkom Nalom vratila u Los Anđeles iz Francuske, gde je obavljeno venčanje u jednom ... »»

monika beluči

Trudne i gole na naslovnim stranama

Najveće svetske zvezde slikale se se gole ili polu gole za naslovne strane, dok su bile u poodmakloj trudnoći i pokazale da su lepe i u drugom stanju. Monika Beluči je ... »»


Uma Turman u Božićnoj šetnji sa ćerkom Majom

29.12.2012. Kao i mnoge druge osobe iz sveta šou biznisa, (uključujući i Melani Grifit), i Uma Turman je provela božićne praznike u planinskom centru Aspen u Koloradu. Na Božićno veče, ... »»