Dženifer Lopez sa decom na bazenu

Lopez_Jennifer_3Početak je septembra i mališani i oni malo stariji polaze u školu. Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) u bikiniju, lepo osunčana, provodi dane na bazenu hotela u Majamiju sa svojim četvorogodišnjim blizancima Maksom i Emom. Društvo su im pravili telohranitelji, neki članovi porodice i njen 25-to godišnji momak, maneken Casper Smart.

Samo par dana ranije ova vesela družina uživala je u čarima plaža na Floridi i surfingu na talasima.

Na pitanje da li će u budućnosti biti još ovakvih mališana, četrdesetrogodišnja pevačica i glumica je za magazin Sun šaljivo izjavila:

„To odeljenje u prodavnici još nisam zatvorila… Ne znam, videćemo , imamo još mnogo godina pred nama da se posvetimo tim stvarima“. Nadovezujući se na temu J Lo je dodala: „ Ja sam zavisna od ljubavi.  Mislim da u duboko u sebi osećam da ljubav zauzima veliki deo moje ličnosti i zbog toga radim stvari „koje radim“…  Imam toliko toga da kažem na temu ljubavi i ona sačinjava suštinu mog života.“

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) je inače zajednički staratelj  blizancima, sa svojim bivšim suprugom, pevačem Mark Antonijem (Marc Anthony).

Lopez_Jennifer_2

Lopez_Jennifer_1

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Kejt se porodila

Kejt Midlton se porodila

Kejt Midlton se porodila u ponedeljak, 22. jula popodne i rodila sina. Vest koju je čekao ceo svet, nakon što je objavljeno da Kejt u ponedeljak, u ranim jutranjim satima primljena ... »»

Šakira i Milan

Šakira i Milan na snimanju „The Voice“

Šakira se, šest meseci nakon porođaja vraća među sudije u "The Voice" (Glas), šou televizijske mreže NBC. Ovo je bila teška odluka, jer pored obaveza oko muzičke karijere, tu su ... »»

Beba Kim Kardašijan i visoka moda

Beba Kim Kardašijan dobila garderobu sa pariskog Feshion week-a

Kim Kardašijan je postavila sliku tromesečne North na Instagramu uz komentar: "Nedostaje mi buđenje sa mojom malom" Kim je sa suprugom otputovala u Evropu na pariski Feshion week dok je bebu ... »»