Beba Kim Kardašijan dobila garderobu sa pariskog Feshion week-a

Strana 1 od 5
Beba Kim Kardašijan i visoka moda

Kim Kardašijan je postavila sliku tromesečne North na Instagramu uz komentar: „Nedostaje mi buđenje sa mojom malom“

Kim je sa suprugom otputovala u Evropu na pariski Feshion week dok je bebu ostavila kući.

Od prijatelja dizajnera Kim je dobila na poklon garderobu za bebu, pa će mala North biti obučena u ozbiljno visoku modu.

 

 

 

Izvor: popsugar


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

adel

Adel se porodila

Poznata pevačica i višestruka dobitnica prestižne nagrade Gremi, Adel, porodila se devetnaestog oktobra i dobila sina, svoje prvo dete u vezi sa momkom Sajmonom Koneckim. “Beba je zdrava, a Adel ... »»

Kejt_Midlton

Princeza Kejt Midlton najavila dolazak kraljevskog naslednika

Kejt Midlton se priprema za skori dolazak kraljevskog naslednika! Par, koji je već osamnaest meseci u braku, u ponedeljak trećeg decembra potvrdio je da će princeza Kejt Medlton po prvi put ... »»

Deniz Rčards i petoro dece

Deniz Ričards i petoro dece

Deniz Ričards je trenutno mama petoro dece. Pored svoje tri ćerke, ona trenutno ima starateljstvo nad dva sina svog bivšeg muža Čarli Šina iz njegovog braka sa Bruki Miler. Čarlijeva treća bivša ... »»

jessica alba

Jessica Alba – stroga mama

10.06.2012. Jessica Alba je nedavno izjavila da svoju četvorogodišnju ćerku Honor Marie Warren vaspitava prilično strogo. Ako je vreme za obrok i sto postavljen, bez obzira kolko se zaigrala, Honor ... »»

madonna

Madona polila sina u emisiji Elen Dedženeris

Pop ikona Madona je, u predahu svoje turneje, gostovala u šou emisiji Elen Dedženeris, a kao specijalnog gosta povela je svog dvanaestogodišnjeg sina Roka. Cilj ovog gostovanja je učešće u ... »»