31.1. Porodični dan u bioskopima Cineplexx

Provedite ovu nedelju, 31.januar, uz Porodični dan u bioskopima Cineplexx. U periodu od 12 do 17 časova, sve posetioce bioskopa Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center očekuje bogat filmski program i pregršt dodatnih aktivnosti.

Porodični dan u bioskopima CineplexxŠkolski raspust je pravo vreme za uživanje sa društvom u zimskim radostima, a „Vreme za grudvanje“ je zabavna i maštovita zimska bioskopska avantura, koja će mališane povesti u vreme detinjstva njihovih roditelja, koji su raspust u januaru provodili radujući se snežnim čarolijama, i pružiti im ideju za kreativne i gotovo zaboravljene igre na snegu, kao što su grudvanje i sankanje. Ukoliko se ipak odlučite za avanture u velikom gradu, „Meda sa severa“ vas vodi u Njujork kako bi učinio ono što bi svaki polarni medved učinio – sprečio dolazak turista na Arktik.

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane likovima aktuelnih animiranih avantura. Uz svaku kupljenu kartu, najmlađe posetioce očekuje na poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“, kao i poklon iznenađenja.

Posetioce bioskopa Cineplexx Delta City u nedelju očekuje i druženje sa ekipom koja je učestvovala u sinhronizaciji filma „Meda sa severa“ na srpski jezik, među kojima su Stefan Bundalo, Boris Milivojević, Iva Stefanović, Bojana Stefanović, Marko Marković, Tomas Šarić i mnogi drugi.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Zašto nisam pojeo mog tat

“ Zašto (ni)sam pojeo svog tatu “ od 9. aprila u bioskopima!

Sinhronizovana animirana komedija „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla. ... »»


Danas vam poklanjamo 10X2 karte za premijeru filma AVIONI

Dragi prijatelji, SuperDete.com vam poklanja karte za premijeru dečijeg animiranog filma AVIONI u subotu, 31. avgusta, u 18:00 časova, u Cineplexx-u. Da bi ste osvojili karte potrebno je da tačno odgovorite na ... »»

Krcko Oraščić

„Krcko Oraščić“ u bioskopu Cineplexx Ušće

Praznici nam stižu i donose jedan od najvećih i najlepših baletskih klasika na svetu! Koreografsko delo Jurija Grigoroviča koje ostavlja bez daha, „Krcko Oraščić“, biće prikazano u nedelju, 20. decembra ... »»