“ Zašto (ni)sam pojeo svog tatu “ od 9. aprila u bioskopima!

Zašto nisam pojeo mog tat Sinhronizovana animirana komedija „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla. Kako bi preživeo, Edvard se uspravlja i izmišlja hodanje na dve noge, a nakon nekog vremena udvostručuje svoju genijalnost – izmišlja vatru, lov, moderne stanove, ljubav i nadu…Publika će biti u prilici da uživa u Edvardovim avanturama od 9. aprila u bioskopima širom zemlje.

Animirani film neobičnog naziva „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ (Pourquoi j’ai pas mangé mon père), producirao je tim filma nagrađenog Oskarom “Beleville Rendezvous”.

Radnja filma je nastala na osnovu engleskog romana “Evolution Man”, a prikazuje borbu male grupe primata u severnoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode. Grupa praistorijskih ljudi ima mnogo istih briga koje imamo danas: pronalaženje savršene pećine za celu porodicu (nadajmo se bez medeveda), čuvanje uspešnog braka i sastavljanje kraja sa krajem kada “Tata” slučajno zapali obližnju šumu.

U ovom jedinstvenom, maštovitom i interesantanom ostvarenju bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da uživa nesmetano od 9. aprila, jer je film „Zašto (ni)sampojeo svog tatu“ sinhronizovan na srpski jezik.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Krcko Oraščić

„Krcko Oraščić“ u bioskopu Cineplexx Ušće

Praznici nam stižu i donose jedan od najvećih i najlepših baletskih klasika na svetu! Koreografsko delo Jurija Grigoroviča koje ostavlja bez daha, „Krcko Oraščić“, biće prikazano u nedelju, 20. decembra ... »»

nagradna-igra SupeDete

Nagradna Igra „Najlepše je napolju“ – još par dana do početka !!!

Nagradna Igra SupeDete "Najlepše je napolju" počinje za par dana!   SuperDete tim uveliko prikuplja nagrade, a Vaš zadatak je da fotografišete decu napolju u igri ili šetnji i pripremite najsimpatičniju fotografiju. Kada ... »»

Pas i njegov dečak

Poklanjamo knjige za decu – Pas i njegov dečak

Izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, ove nedelje poklanjaju 5 knjiga za mališane. Prva knjiga koju poklanjamo je Pas i njegov dečak - autor Eva Ibotson Da bi ... »»