“ Zašto (ni)sam pojeo svog tatu “ od 9. aprila u bioskopima!

Zašto nisam pojeo mog tat Sinhronizovana animirana komedija „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla. Kako bi preživeo, Edvard se uspravlja i izmišlja hodanje na dve noge, a nakon nekog vremena udvostručuje svoju genijalnost – izmišlja vatru, lov, moderne stanove, ljubav i nadu…Publika će biti u prilici da uživa u Edvardovim avanturama od 9. aprila u bioskopima širom zemlje.

Animirani film neobičnog naziva „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ (Pourquoi j’ai pas mangé mon père), producirao je tim filma nagrađenog Oskarom “Beleville Rendezvous”.

Radnja filma je nastala na osnovu engleskog romana “Evolution Man”, a prikazuje borbu male grupe primata u severnoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode. Grupa praistorijskih ljudi ima mnogo istih briga koje imamo danas: pronalaženje savršene pećine za celu porodicu (nadajmo se bez medeveda), čuvanje uspešnog braka i sastavljanje kraja sa krajem kada “Tata” slučajno zapali obližnju šumu.

U ovom jedinstvenom, maštovitom i interesantanom ostvarenju bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da uživa nesmetano od 9. aprila, jer je film „Zašto (ni)sampojeo svog tatu“ sinhronizovan na srpski jezik.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

DKC Majdan Arhikultura

Radionice za decu ARHIKULTURA – DKC MAJDAN

Ove jeseni Majdan nastavlja program arhitektonskih radionica – ARHIKULTURA. Program je namenjen deci uzrasta 9 do 14 godina i nudi im priliku za učenje kroz sopstveno iskustvo – „learn...ing by doing“ ... »»


Od ove subote ponovo radionice za decu u MixerHouse-u

Ponovo se održavaju radionice za decu u MixerHause-u, a ove subote 17.08. za mališane je organizovana radionica "Razigrani mačak" od 12h do 14h. Deca će učiti da prave narukvice i minđuse ... »»

PPorodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu

Porodični vikend 18. i 19. maja u bioskopima „Cineplexx“

Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu održaće se 18. i 19. maja, uz premijeru animirane avanture „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, zabavni ... »»