Sila se budi danas – Star Wars – Buđenje sile

Star Wars16.12.2015 – Premijera dugoočekivanog nastavka jedne od najčuvenijih franšiza, „Star Wars – Buđenje sile“, zakazana je za danas, u ponoć i minut u noći između 16. i 17. decembra u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza.

Tim povodom, spremne su dodatne aktivacije i iznenađenja za sve ljubitelje ove daleke galaksije. Dart Vejder, Stormtruper, Čubaka i družina Džedaja će se u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center naći već od 19 časova, dok sve one koji su se odlučili da u ponoć i jedan minut budu u Delta Citiju, očekuju specijalni popusti na proizvode zabavno-edukativnog centra Galaktika. Zaljubljenici u video igre će imati jedinstvenu priliku da se premijerno oprobaju u najnovijoj verziji Disney Infinity 3.0 Star Wars video igri iz Computerlanda, jedinoj video igri ove godine koja se bazira na Buđenju sile.

U saradnji sa klubom ljubitelja Ratova zvezda „Holokron“ , kao i klubom ljubitelja LEGO kocki „Legija“ , u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center će biti organizovan program koji će obuhvatati izložbe Star Wars igračaka, knjiga i ostale memorabilije, ali i izložbu LEGO Star Wars setova, kosplej i još mnogo toga.

Ostao je još mali broj ulaznica za sedmi deo kultne filmske priče na blagajnama bioskopa.

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Vodimo vas na projekciju filma Grozan ja 2

Ovog vikenda SuperDete vas vodi na projekciju filma Grozan ja 2   Delimo vam 5x2 karte za projekcije u petek i 5x2 karte za projekcije u subotu. Uskoro ćemo vas obavestiti i kako, ... »»


Poklanjamo vam karte za projekciju filma Turbo

Dragi prijatelji, SuperDete.com vam poklanja karte za projekciju dečijeg animiranog filma Turbo u petak, 23. avgusta, u 18:30 časova, u Dvorani Doma Sindikata. Da bi ste osvojili karte potrebno je da pošaljete ... »»


Cineplexx porodični dan uz premijeru filma „Kumba“

U nedelju, 03. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna ... »»