Cineplexx porodični dan uz premijeru filma „Kumba“

Cineplexx porodični danU nedelju, 03. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ostvarenja na filmskom platnu.

Tokom Cineplexx porodičnog dana će premijerno biti prikazana najnovija sinhronizovana avantura „Kumba“ 3D, priča o zebri Kumbi koji je rođen sa samo polovinom pruga, pa ga njegovo krdo zbog neznanja i praznoverja izoluje.

S novostečenim prijateljima Kumba će krenuti na put preko pustinje kako bi pronašao drevni vodopad na kome je prema legendi prva zebra dobila svoje pruge. Avantura koja ga tamo čeka veća je od svega što je mogao da zamisli!

Kumba.. Za sve posetioce bioskopa u periodu od 12h do 17h su pripremljene specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica i slikanje po licu inspirisano glavnim likovima filma „Kumba“ 3D predstavlja samo deo aktivnosti u Cineplexxu Beograd i Kragujevac. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija magazin Mali Politikin Zabavnik, dok je za starije pripremljen magazin Lisa na poklon.

Trejler filma „Kumba“ 3D možete pogledati na sledećem linku:

http://www.youtube.com/watch?v=VflYafr_mok

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Besplatne kreativne radionice i programi za decu i mlade u DKCBu tokom leta

Dečji kulturni centar Beograd i ovog leta organizuje besplatne kreativne radionice i programe za decu i mlade osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Programi su namenjeni deci koja svoj raspust provode u ... »»


Humanitarna predstava Dečije kuće Bubamarica 15.12.2013 u SKC Grad

Velika humanitarna predstava Dečije kuće Bubamarice! Dečija kuća Bubamarica, privatni dečiji koji se trudi da se izdvaja od ostalih, kako samim radom sa decom, tako i celokupnim odnosom prema zajednici u ... »»

Novogodišnji Beogradski Festival za decu na Sajmu

Novogodišnji Beogradski Festival za decu na Sajmu

Novogodišnji beogradski festival i Ledeni atrijum za klizanje kod Hale 2, Beogradskog sajma otvoren je 18. decembra 2016. Starije beograđane Novogodišnji festival odsetiće na detinjstvo i sećanje na nekadašnji Novogodišnji vašar.  Mališani će od ... »»