3D avantura „ Kod kuće “ pretpremijerno od 21. marta u bioskopima

Kod kućeOvog proleća srca najmlađih osvojiće nomadska vanzemaljska rasa Buv u animiranoj 3D avanturi Kod kuće, koja nam stiže od autora Krudsa i animiranog filma „Kako dresirati svog zmaja 2“. Simpatični Buvovi sleću pretpremijerno 21. marta na velika platna širom zemlje.

U nepredvidivom svemiru, upoznajemo optimističnu i pomalo nesposobnu vanzemljsku rasu Buv, među kojom se ističe nesta­šni ljubičasti Ou. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu. Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju. Neobičan dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.

Animirana komedija Kod kuće 3D je sinhronizovana na srpski jezik, a glasove su glavnim junacima pozajmili Sara Jovanović (devojčica Tip), Ivan Zekić (vanzemaljac Ou), Zoran Ćosić (Kajl), Marko Marković (Kapetan Smek) i Anica Dobra (Lusi).

Ukoliko želite da budete prvi koji će je gledati animiranu 3D avanturu Kod kuće, napišite kratku poruku dobrodošlice Buv vanzemaljcima i pošaljite nam je na adresu pr@mcf.rs do 15. marta. Autore najboljih poruka pozvaćemo da nam se sa celim odeljenjem pridruže 18. marta kod Terazijske česme u 13h i puste balone dobrodošlice sa porukama simpatičnim Buuovima, a nakon toga krenu sa nama na  specijalnu, besplatnu projekciju za celo odeljenje! Više informacija na adresi kodkuce.mcf.rs

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Poklanjamo 6 x 2 karte za dečije pozorišne predstave u Duško Radović

SuperDete i Malo Pozorište Duško Radović vode Vas na dečije pozorišne predstave   Ovog vikenda u Malom Pozorištu Duško Radović, biće izvedene dve sjajne dečije pozorične predstave za koje Vam SuperDete poklanja ... »»

nagradna-igra SupeDete

Nagradna Igra „Najlepše je napolju“ – još par dana do početka !!!

Nagradna Igra SupeDete "Najlepše je napolju" počinje za par dana!   SuperDete tim uveliko prikuplja nagrade, a Vaš zadatak je da fotografišete decu napolju u igri ili šetnji i pripremite najsimpatičniju fotografiju. Kada ... »»


Avioni – Premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u 18h

Iz Dizni studija nam stižu „Avioni“, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome ... »»