Dečiji sajam 17.-19. oktobra

S velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se bliži početak najlepše manifestacije namenjene deci i roditeljima. Dečiji sajam, četrnaesti po redu, održače se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, od 17. do 19. oktobra.

Dečiji sajam

Pored velikog broja izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene mališanima, posetioci sajma moći će da uživaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu. Veliko interesovanje kod dece predstavlja i ogromna igraonica od 150 m2, najnovije popularne igrice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Po tradiciji, posetioce pored besplatnog ulaza na četrnaesti dečiji sajam očekuju i nagradne igre kojima se mališani najviše raduju. Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će i da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i Svibor savez Srbije, a tu će biti i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju. Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, zaista očekuje odlična prolećna zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti XIV Dečiji sajam.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Dečiji rekreativni dan – Feel Life Open 4

Gradska opština Rakovica u saradnji sa fitnes centrom Feel Life organizuje dečiji rekreativni       dan pod nazivom Feel life open 4, u nedelju 1. septembra sa početkom u 17h na Starom ... »»

Pas i njegov dečak

Poklanjamo knjige za decu – Pas i njegov dečak

Izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, ove nedelje poklanjaju 5 knjiga za mališane. Prva knjiga koju poklanjamo je Pas i njegov dečak - autor Eva Ibotson Da bi ... »»


Za vikend vas vodimo u Malo pozorište Duško Radović

Za vikend smo vam spremili karte za predstave u Malom pozorištu Duško Radović! Prva tri čitaoca koja pošalju mail sa tačnim odgovorom na nagradno pitanje sutra u 11:0oh dobiće po ... »»