Dečiji rekreativni dan – Feel Life Open 4

Feel-Life-Open-41Gradska opština Rakovica u saradnji sa fitnes centrom Feel Life organizuje dečiji rekreativni       dan pod nazivom Feel life open 4, u nedelju 1. septembra sa početkom u 17h na Starom Košutnjaku u ulici Pere Velimirovića od  br. 8 do br.14 ( parkić unutar zgrade).

O vaj rekreativni dan prvenstveno je namenjen deci i roditeljima, za koje je pripremljen poligon spremnosti, kao i brojna iznenađenja i pokloni, koje je obezbedila GO Rakovica.

Osim poligona organizovane su i dečije likovne i vajarske radionice, vežbe za oblikovanje tela, kao i popularna dečija igra “ Potraga za blagom“.  Učesnici će pored igara imati priliku da izmere svoju kilažu, provere svoje zdravlje, količinu masti i vode u organizmu.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Novogodišnji Beogradski Festival za decu na Sajmu

Novogodišnji Beogradski Festival za decu na Sajmu

Novogodišnji beogradski festival i Ledeni atrijum za klizanje kod Hale 2, Beogradskog sajma otvoren je 18. decembra 2016. Starije beograđane Novogodišnji festival odsetiće na detinjstvo i sećanje na nekadašnji Novogodišnji vašar.  Mališani će od ... »»

Nagradna Igra SuperDete

USKORO: NOVA Nagradna igra SuperDete

SuperDete.com priprema za Vas novu NAGRADNU IGRU! Kao i u prošloj nagradnoj igri, spremamo sjajne nagrade: tablet, mobilni telefone, oprema za bebe i još puno toga... Sve što ćemo Vam od pravila ... »»


Mikser Haus za vikend priprema zabavne radionice za mališane!

Mikser Haus misli i ovog vikenda na celu porodicu. U subotu i nedelju decu školskog uzrasta očekuju dve kreativne radionice u okviru kojih će imati prilike da provedu vreme na ... »»