Radionica robotike za osnovce 07. i 21.09.

radionica robotike za osnovce „Gurnite“ osnovce u nauku!

– radionica robotike za osnovce –

Na zahtev mnogih osnovaca koji nisu uspeli da sebi obezbede mesto na radionicama održanim krajem avgusta, organizujemo još dve besplatne radionice „Robotika za osnovce“ Male Škole Elektronike u Kreativnom dečjem gradu „Minicity“ na 4. spratu RK „Beograđanka, i to 07. i 21.09.2014. godine, od 17- 18h.

Osnovci zainteresovani za nauku i tehniku će na ovoj radionici naučiti kako da od delova koje već imaju u kući naprave svog prvog robota na baterije. Nakon radionice učesnici će imati prilike da se igraju sa robotima koje su sami kreirali.

Osnovna ideja ovog programa je podsticanje logičkog razmišljanja, i promovisanje nauke, tehnike i elektronike na edukativan i zanimljiv način. Znanje koje steknu pomoći će deci zainteresovanoj za nauku i tehniku da izađu iz „šablona“ i da upotrebe maštu kako bi od predmeta koje već imaju u kući napravili svog prvog robota na baterije, uz uputstva i sugestije instruktora. Nakon radionice učesnici će imati prilike da se igraju sa robotima koje su sami napravili.

Sav pribor i materijal je obezbeđen, a učešće je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu, zbog ograničenog kapaciteta radionice. Prijave nam možete slati putem formulara na sajtu http://www.malaskolaelektronike.com/radionice.html, putem elektronske pošte: skolaelektronike@gmail.comiliSMS-om na 061/2648-616.

radionica robotike za osnovce Mala Škola Elektronike je do sada organizovala preko 50 besplatnih radionica, samostalno ili u okviru MIKSER kids festivala, MINI SHARE konferencije, Festivala Robotika, i u saradnji sa DKC Majdan, Centrom za promociju nauke, KC Čukarica, KC Rakovica, Minicity-jem…

Pozivamo osnovce koje interesuje nauka da dođu na radionicu kako bi se bavili onim što vole, stekli nova znanja i prijatelje i dobro se zabavili u jedinstvenom prostoru prilagođenom deci!

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Danas delimo karte za film Vitez Rasti u bioskopu Cineplex – Delta City

Sutra vas vodimo u bioskop Cineplex! Prva dva čitaoca koja danas u 17h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com sa odgovorom na nagradno pitanje, dobiće po dve karte za projekciju animiranog filma ... »»

Ledeno Doba : VELIKI UDAR

Prvi trejler za Ledeno Doba : VELIKI UDAR

Družina iz filmova Ledeno doba se vraća na bioskopsko platno 24. jula sledeće godine!   Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi ... »»


Teatar na Savi – Od 1. juna počinje 7. Revija pozorišnih predstava za decu

Teatar na Savi je spremio  101. predstavu za period od 01. Juna do 08. Septembra, sa početkom od 19.30h (cena ulaznice je 250 rsd). Svečano otvaranje je 1. juna kada će ... »»