Poklanjamo knjige za decu – Da li ste vi žaba?

Izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, ove nedelje poklanjaju 5 knjiga za mališane.

Knjigu Lota pravi lom dobila sa je Dunja, čiji odgovor je bio: „To je jedna devojcica, sa kikicama, i malo cupava. Ima skroz sarenu garderobu i pomalo se sasavi.“

Da li ste vi žaba?Danas vam poklanjamo knjigu

Da li ste vi žaba? – autor Jasminka Petrović

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je pitanje postavite svom detetu i pošaljete nam najsimpatičniji odgovor.

Nagradno pitanje za ovu knjigu glasi:

„Šta je to poyorišna predstava“

Odgovore slati na e-mail adresu: adresar@superdete.com 27.03.2014. do 18:00h.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

LЕTО NА KЕЈU

Leto na Keju 2013

Trаdiciоnаlnа mаnifеstаciја Lеtо nа kејu оdržаvа sе nа lеtnjој pоzоrnici zеmunskоg šеtаlištа kеј оd 04.07.2013.gоd.dо 31.08.2013.gоd. svаkоg Čеtvrtkа, Pеtkа i Subоtе оd 17-20 č. Tеmа оsmе pо rеdu trаdiciоnаlnе mаnifеstаciје su ... »»


Dobitnici karata za premijeru filma Avioni

Po dve karte za premijeru filma Avioni u subot 18h u bioskopu Cineplexx su osvojili: 1. N. Selmanović 2. V. Glišić 3. V. Janković 4.  A. Mitrović 5.  M. Simonovć 6. S. Stojanović 7. N. Brajović 8. I. ... »»

audicija - muzicka radionica

Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU – KC Čukarica

Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU održaće se u Kulturnom Centru Čukarica u utorak 2.10. od 12:00-16:00 časova. Program je besplatan, namenjen mladima Čukarice (od 12 - 20 godina) i obuhvata zajedničke ... »»