Osvojite mesec dana obuke sinhronog plivanja !

Škola sinhronog plivanjaPoklanjamo 5 besplatnih mesečnih treninga sinhronog plivanja za mesec april, za devojčice od 7-12 godina sa popustom od 25% za naredna 2 meseca treninga!

Da bi osvojili nagradu, potrebno je da danas, 19.03. u 18h pošaljete tačan odgovor na nagradno pitanje, na e-mail adresu adresar@superdete.com.

Pošaljioci prvih 5 mail-ova koji stignu nakon 18:00h osvojiće za svoje devojčice mesec dana besplatne obuke sinhronog plivanja u Klubu za sinhrono plivanje Delfin u  mesecu aprilu.

Najbolje vreme za početak treniranja je uzrast od 7-10 godina.

Pored takmičarske grupe, rekreativne master grupe, klub ima i školu plivanja tako da znanje plivanja nije uslov za upis početnica.

Treneri su kvalifikovani stručnjaci u ovoj oblasti koji se stalno usavršavaju i na taj način stvaraju najbolje uslove za razvoj i napredak umetničkih plivačica.

Nagradno pitanje: U kom sportskom centru se nalazi Klub za sinhrono plivanje Delfin ?

Klub za sinkrono plivanje Delfin

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Turbo dan 17. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City

Turbo dan 17. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City

Glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, " Turbo ", igre i pokloni iz filma na pretpremijeri filma Turbo 3D, nova animirana komedija autora hit filmova "Kung Fu panda", "Madagaskar" i "Kruds" ovog ... »»

besplatni programi

Besplatni programi za decu u Majdan-u tokom zimskog raspusta

I ovog zimskog raspusta Dečji kulturni centar „Majdan” organizuje raznovrsne besplatne programe za decu i mlade iz oblasti umetnosti, sporta i edukacije. Osnovci i srednjoškolci od 3. do 16. februara mogu da ... »»

Zašto nisam pojeo mog tat

“ Zašto (ni)sam pojeo svog tatu “ od 9. aprila u bioskopima!

Sinhronizovana animirana komedija „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla. ... »»