KidsPatch 2013

Kids Pach logoI ove jeseni beogradska inicijativa posvećena razvoju kreativnih programa za decu KidsPatch će predstaviti program radionica i filmskih projekcija za najmlađe. Program će se  baviti aktivnostima iz domena dizajna, savremenog zvuka, fotografije i vizuelnih umetnosti, a realizovaće se 19. i 20. oktobra u foajeu Dvorane Kulturnog centra Beograd u Kolarčevoj 6.

 Ovogodišnji program, u formi interaktivnih radionica, realizovaće se uz učešće audio-vizuelnih umetnika iz Srbije i regiona, među kojima su Lukatoyboy, D.L.T, Saša Aleksandar, Marija Knežević, Fat Kid Beny i Ivana Miljojković.

 Pored projekcija međunarodne selekcije animiranih filmova sa poslednjih izdanja festivala Animanima, deca će imati priliku da kroz direktnu saradnju sa umetnicima kreiraju audio-vizuelne raglednice sa ulica Beograda, pripremaju dizajnirane kolače i da se oprobaju u  stvaranju svojih prvih modnih kreacija. Ove aktivnosti biće predstavljene kroz format tri radionice – SoundAround, CandyShop i DIYfashion.

 Kids PachRadionica SoundAround predstavlja novu KidsPatch produkciju u okviru evropske mreže festivala posvećenih dečijoj kreativnosti Bamboo, koja ima za cilj da pruži podršku produkciji, promociji i distribuciji savremenih umetničkih praksi namenjenih deci. Inicijator projekta je festival Uovo Kids iz Milana, a pored organizacije KidsPatch u ovoj mreži učestvuju i organizacije iz Londona (VB), Liona (Francuska) i Luvena (Belgija).

Aktivnosti ovogodišnjeg KidsPatch-a biće namenjena deci uzrasta od 6 do 12 godina, a svi programi su besplatni.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


I danas vam poklanjamo karte za Kids Fest!

Pripemili smo za vas još karata za Kids fest! Prva četiri čitaoca koja u 17h pošalju mail sa odgovorom na nagradno pitanje na adresu kalendar@superdete.com dobiće po dve karte za projekcije ... »»

Dečiji sajam

BRANKO KOCKICA NA DEČIJEM SAJMU

Još samo tri nedelje ostalo je do početka jedanaestog CAMPINA PUDDIS dečijeg sajma, koji će trajati od 01. do 03. novembra na Beogradskom sajmu u hali 3. Uz besplatan ulaz ... »»

Škola sinhronog plivanja

Osvojite mesec dana obuke sinhronog plivanja !

Poklanjamo 5 besplatnih mesečnih treninga sinhronog plivanja za mesec april, za devojčice od 7-12 godina sa popustom od 25% za naredna 2 meseca treninga! Da bi osvojili nagradu, potrebno je da ... »»