Radionice za decu ARHIKULTURA – DKC MAJDAN

Ove jeseni Majdan nastavlja program arhitektonskih radionica – ARHIKULTURA.
Program je namenjen deci uzrasta 9 do 14 godina i nudi im priliku za učenje kroz sopstveno iskustvo – „learn…ing by doing“ – metod koji im nedostaje u redovnom obrazovanju, a koji prirodi dečije spoznaje najviše godi i daje najbolje rezultate.

Bavićemo se prostorom, učiti kreativnom mišljenju i stvarati zajedno, počevši od 5. oktobra 2013. Program traje tri meseca – do kraja prvog polugodišta, i nastavlja se na proleće.

Ritam rada je ostao isti – družimo se jednom nedeljno, 2 sata. Promenili smo termin, prema informacijama koje smo od vas dobijali, pa se nadamo da će sada mnogima biti lakše da se organizuju – radićemo subotom od 16 do 18h, u sali 8.

Broj mesta je ograničen a prijavljivanje možete obaviti putem telefona ili maila:
Biljana Branković 063.8308.128
office@proces.rs

DKC Majdan Arhikultura

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

audicija - muzicka radionica

Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU – KC Čukarica

Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU održaće se u Kulturnom Centru Čukarica u utorak 2.10. od 12:00-16:00 časova. Program je besplatan, namenjen mladima Čukarice (od 12 - 20 godina) i obuhvata zajedničke ... »»

Star Wars

Sila se budi danas – Star Wars – Buđenje sile

16.12.2015 – Premijera dugoočekivanog nastavka jedne od najčuvenijih franšiza, „Star Wars - Buđenje sile“, zakazana je za danas, u ponoć i minut u noći između 16. i 17. decembra u ... »»


Prijava za festival monodrame

 Prijava za festival monodrame U toku su prijave za učešće na 22. Festivalu monodrame za decu, koji će se u organizaciji Zmajevih dečjih igara održati u Novom Sadu početkom decembra 2013. ... »»