GROZAN JA 2 – Premijerno 27. septembra u Cineplexx-u

Strana 1 od 6

Svetski blokbaster „Grozan ja“, studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku celog sveta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji. Ove godine, spremite se za drugi deo i nastavak ludila koji prave Malci.

Kris Meledandri i njegov tim stvorili su potpuno novu komičnu avanturu u kojoj se vraćaju (bivši?) super zločinac Gru (Nebojša Dugalić / Stiv Karel), njegove predivne devojčice, i nepredvidljivi i urnebesno smešni Malci… i gomila novih, potpuno otkačenih likova.


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

LЕTО NА KЕЈU

Leto na Keju 2013

Trаdiciоnаlnа mаnifеstаciја Lеtо nа kејu оdržаvа sе nа lеtnjој pоzоrnici zеmunskоg šеtаlištа kеј оd 04.07.2013.gоd.dо 31.08.2013.gоd. svаkоg Čеtvrtkа, Pеtkа i Subоtе оd 17-20 č. Tеmа оsmе pо rеdu trаdiciоnаlnе mаnifеstаciје su ... »»


Vodimo vas na premijeru filma Avioni u subotu 31. avgusta u Cineplexx-u

SuperDete.com i Taramount vas vode na premijeru filma Avioni u subotu 31. avgusta u Cineplexx-u. Ove subote povodom premijere filma "Avioni" u Delta City-ju je organizovan je i Cineplexx porodični dan. Ovim ... »»


Cineplexx porodični dan uz premijeru filma AVIONI 3D u subotu 31. avgusta

U subotu, 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u Beogradu će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ... »»


Avioni – Premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u 18h

Iz Dizni studija nam stižu „Avioni“, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome ... »»

NIKO 2 – MALI BRAT, VELIKA NEVOLJA

NIKO 2 – MALI BRAT, VELIKA NEVOLJA

U bioskopima od 28. novembra 2013. SINHRONIZOVANO NA SRPSKI JEZIK! Mladi irvas Niko, potajno želi da pomiri svoju mamu i tatu heroja da bi ponovo bili prava porodica. Jednog dana, mama će ... »»