Idealan poklon za male „štrebere“

 

Kupiti poklon nadprosečnom detetu, kome nisu zanimljive obične igračke i pri tom ga/je zaista obradovati, zaista je težak zadatak.

Spemili smo Vam nekoliko predloga, koji verovatno nisu dobavljivi kod nas, ali bar ćete imati ideju u kom pravcu da razmišljate.

sladoled za astronauteSladoled za astronaute!

Smrznuti dehidrirani sladoled u obliku kuglica. Prava poslastica za budućeg astronauta! Dolazi u metalnom pakovanju i u tri ukusa: čoklada, vanila i jagoda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

katapultDa Vinčijev drveni katapult

Leonardo da Vinči je bio nadareni genije koji je voleo da pravi skice i za oružje. Da Vinčijev katapult je zasnovan na njegovim originalnim nacrtima. U pakovanju se nalazi preko 30 pripremljenih delova i uputstvo za sklapanje. Sastavljen, spreman je da lansira glineni projektil i preko 4 metra. Predviđeno za uzrast preko 12 godina.

 

 

 

 

 

 

basta-1Bašta sa korenjem koje se vidi

Gajenje biljaka je lepa stvar, ali najveći deo magije se ne vidi jer je sakriven pod zemljom. Svi vidimo gornji deo biljke, ali niko ne zna šta se dešava sa korenom. Ova farma ima prozor, koji omogućava detetu da se vidi kako šargarepa, rotkvica i luk rastu pod zemljom. Osim kutije sa prozorom u kojoj rastu biljke, u pakovanju se dobija seme i štitnik od svetlosti za prozor, koji omogućava da biljke normalno rastu.

Preporučeno za uzrast preko 4 godine uz roditeljski nadzor.

 

basta-2

basta-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

angry_birdsVelika plišane Angry Birds

Mogu se grliti, stezati i stavljati pod glavu kao jastuk. Ali najvažnije je, dovoljno su mekane da se njima mogu gađati „svinje“.

„Cool“ ukras za sobu za male i velike štrebere.

angry_birds 1

 

 

 

 

zvezdane-staze-senzor„Zvezdane staze“ senzor pokreta za vrata

 Fantastičan poklon sve ljubitelje naučne fantastike. Senzor pokreta, koji javlja kada neko prođe kroz vrata. Može se izabrati da li se čuje „Svuš“ (zvuk otvaranja vrata), ili „Red Alert“ alarm, svaki put kada u sobu uđe Klingonac, ili neki Zemljanin.

Montira se na zid sa bilo koje strane vrata i radi na baterije.

 

 

 

 

 

 

tom_riddle_dnevnikPrazan dnevnik Tom Riddl-a

 Replika praznog dnevnika Tom Riddl-a iz filma „Hari Poter i Dvorana Tajni“. Unutrašnjost je, naravno prazna, pa mali čarobnjak može započeti sopstvenu prepisku sa Voldemort-om.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sah-hari-poter

Šah Hari Poter

Isti je kao i u filmu. Ima samo jednu manu: Samo ga čarobnjak može naterati da i radi kao na filmu. Ostali moraju rukom pomerati figure.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rubikova soljaŠolja u obliku Rubikove kocke

Deluje malo nezgodno za pijenje, ali pravi ljubitelji rešavanja zagonetki neće imati problem da se adaptiraju i podese usne za kockastu šolju. Sigurno omiljena šolja štrebera svih uzrasta, ako im ne smeta što je već rešena.

 

 

 

 

 

 

 

origami-1

Origami nalepnice

Umesto obične nalepnice sa porukom, Vašem malom štreberu možete napraviti origami figuricu. Posle ga možete pitati da li je pročitao poruku na prasetu, ili na labudu.

Uz svako pakovanje dolazi uputstvo za pravljenje 10 različitih origami figurica.

 

origami-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lego

Kalkulator u obliku LEGO kockica

Izgleda sasvim kao prava kockica. Ne može se koristiti u gradnji Lego kućice, ali može da izračuna koliko je kockica potrebno.

 

 

 

 

 

 

 

 

sabloni za roboteKomplet šablona za crtanje robota

Svaki mladi ljubitelj naučne fantastike mašta da napravi sopstvenog robota. Uz ovaj komplet rad će mu biti mnogo lakši.

 

 

 

 

 

 

Izvor

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Novogodišnja tradicija

10 aktivnosti za novogodišnju porodičnu tradiciju

Zadatak svakog roditelja je da deci priredi sjajan provod za Novu Godinu. Ono što radite sa decom za praznike, činiće veliki deo njihovih dragocenih uspomena tokim celog života. Svi smo pre praznike u ... »»

Bla, bla, bla, bla,… a još ne ume da govori! – VIDEO

Smešni VIDEO: Bla, bla, bla, bla,… a još ne ume da govori!

Pogledajte malu devojčicu koja ne ume još da govori, ali ima mnogo toga da kaže.     httpv://www.youtube.com/watch?v=sDocL7AfIRo

Kako nacrtati Snupija?

Kako nacrtati Snupija?

Vi ste i sami, kada ste bili mali, verovatno pokušavali i možda uspevali da nacrtate Snupija. Sada svojoj deci možete da pustite stručnjaka da objasni kako se crta Snupi. Ako ste ... »»