Rok koncert za decu u DKCB-u 22. septembra

Povodom 44. Međunarodnog susreta dece Evrope „Radost Evrope“, u Velikoj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd (DKCB), u Takovskoj 8, u nedelju, 22. septembra, u 20 časova, Dečji kulturni centar Beograd i Master Blaster studio organizuju veliki rok koncert pod nazivom „Dok čekamo goste“.

Ovim rok koncertom Dečji kulturni centar Beograd i prva škola za rok i pop muziku Master Blaster najaviće temu ovogodišnjeg susreta dece Evrope – „Rokenrol“ i ovogodišnje predstavnike Srbije – Džoni i Masterblastersi, učenike škole Master Blaster studija. Na koncertu 22. septembra devetogodišnji Nikola Džoni Ranković sa bendom Masterblastersi izvešće premijerno autorsku pesmu „Neću da živim u zemlji bez rokenrola“, kojom će se Srbija predstaviti na završnom gala koncertu „Radost Evrope 2013“, 5. oktobra, u Sava centru.

Pored njih, na koncertu „Dok čekamo goste“ nastupiće još šest srednjoškolskih bendova – Redeem the Fallen, Pazi divljač, Ž.Z. Rok, Lethalik, Rising Force i Verovali ili ne, koji su već imali značajne nastupe u DKCB-u na Festivalu mladih bendova LIKE/UNLIKE 2013, kao i na koncertima Master Blaster studija.

Koncert će obogatiti i svirka poznatog rok benda „Deca loših muzičara’’, koji će, kao posebni gosti večeri, podržati na sceni svoje mlađe neafirmisane kolege.

Ulaz je besplatan.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

„Dan otvorenih vrata“ za decu na Adi Ciganliji

„Dan otvorenih vrata“ za decu na Adi Ciganliji

Berlitz škola stranih jezika, organizuje u četvrtak, 13. juna u 18 sati na Adi Ciganliji, druženja sa roditeljima i decom  pod nazivom „Dan otvrenih vrata za decu“. Druženje počinje ispred Veslačkog ... »»


Dobitnici karata za projekciju filma „Vitez Rasti“

Dobitnici karata za projekciju filma "Vitez Rasti" su:   Milada Miličić   Marija Ljevar   Čestitamo!


Od ove subote ponovo radionice za decu u MixerHouse-u

Ponovo se održavaju radionice za decu u MixerHause-u, a ove subote 17.08. za mališane je organizovana radionica "Razigrani mačak" od 12h do 14h. Deca će učiti da prave narukvice i minđuse ... »»