Najskuplje slike beba u Holivudu – Milioni za naslovnu stranu!

Strana 1 od 10
Knox i Vivien

U svetu poznatih je postala praksa da fotografije svojih prinova prodaju velikim magazinima za milionske iznose, po principu ko da više.

Pogledajte 10 najskupljih fotorgafija i koliko su za njih dobili slavni roditelji:

1. Anđelina Žoli i Bred Pit dobili su ukupno 15.000.000 dolara za prve fotografije svojih blizanaca Noksa i Vivien od magazina People i Hello!

 

 

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Sindi Kraford sa porodicom na pijaci

Sindi Kraford (Cindy Crawford) je u nedelju snimljena kako šeta po pijaci u Malibu sa suprugom i decom. Ćerka Kaia ima 11 godina, a sin Presley skoro 14. Prethodnog dana, ova lepa ... »»


Jennifer Love Hewitt čeka bebu

Jennifer Love Hewitt je u junu objavila da čeka bebu: "Veoma smo uzbuđeni i srećni što osnivamo porodicu!" Otac bebe je Brian Hallisay njen partner u životu i na ekranu. Poodmakla trudnoća ... »»

Alek Boldvin čeka bebu

Alek Boldvin čeka bebu

Alek Boldvin čeka bebu sa suprugom Hilariom Boldvin i to vrlo uskoro, reklo bi se po slici. Ovo će biti njihovo prvo zajedničko dete, a Alek ima sedamnaestogodišnju ćerku Ireland ... »»


Heidi Klum sa ćerkama – dame sa crvenim karminom

5.8.2012. Heidi Klum izgleda prelepo, bilo da je sa decom u šetnji, porodičnom ručku ili kada je na modnoj pisti. Nedavno je izjavila:  „U kući imamo neka pravila, a pravilo Br.1 ... »»

metju broderik i cerke

Metju Broderik – duple obaveze

20.10.2012. Ponekad i zvezde, kao i svi ostali, imaju sasvim obične obaveze. Poznati glumac Metju Broderik u poslednje vreme provodi dosta vremena sa svojom decom u dnevnim rutinama. Pre par ... »»