Trudne i gole na naslovnim stranama

Strana 1 od 8
monika beluči

Najveće svetske zvezde slikale se se gole ili polu gole za naslovne strane, dok su bile u poodmakloj trudnoći i pokazale da su lepe i u drugom stanju.

Monika Beluči je u braku sa francuskim glumcem Vinsentom Kaselom i ima dve ćerke. Deva je rođena 2004., a Leoni 2010.godine. Italijanska glumica sa porodicom od 2012. godine živi u Rio de Ženeiru.

 

 

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Andjelina_Paks_Vivien_Zahara

Deca Anđeline Džoli i Bred Pita, Paks, Zahara i Vivien zajedno u njenom novom filmu

25.10.2012. Deca Anđeline Džoli i Bred Pita, Paks, Zahara i Vivien  idu stopama svojih poznatih roditelja i hrle ka prvim ulogama na velikom platnu! Dva meseca pošto su predstavnici Dizni studija ... »»

suri-cruise

Suri Cruise na naslovnim stranama

30.06.2012. Suri Cruise je jedno od najslikanije dece na svetu i sva žuta štampa, a i ona druga, objavljuju reportaže o svakom koraku, koji napravi van kuće. Za razliku od ... »»

Gisele Bundchen 2

Gisele Bundchen čeka drugu bebu

21.08.2012. Gisele Bundchen je prošle nedelje na press konferenciju u Sao Paolu zvanično potvdila ono što je javnost nagađala - da čeka drugu bebu. Njena slika na naslovnoj strani Brazilskog Voga ... »»

Gisele Bundchen sa bebom vežba jogu

Gisele Bündchen sa bebom vežba jogu

Gisele Bündchen je na svojoj Instagram stranici postavila fotografiju na kojoj radi jogu u društvu svoje šestomesečne ćerke Vivian, uz komentar: "Vežbanje joge sa mojom malim pratnerom pre odlaska na ... »»

Hale Beri čeka drugu bebu

Hale Beri čeka novu bebu

Hale Beri je već u poodmakloj trudnoći i izgleda sjajno! Upravo se sa suprugom, Olivorom Martinezom i ćerkom Nalom vratila u Los Anđeles iz Francuske, gde je obavljeno venčanje u jednom ... »»