Alek Boldvin dobio bebu

Alek BoldvinAlek i Hilaria Boldvin dobili su ćerku u petak 23. avgusta. Hilarija je na svom Twitter nalogu objavila: „Presrećni smo što objavljujemo rođenje naše ćerke. Ona je apsolutno savršena!“

Beba se zove Karmen Gabriela Boldvin.

Aleku, koji sada ima 55 godina i dvadeset-devetogodišnjoj Hilariji ovo je prvo zajedničko dete, a Alek iz braka sa Kim Besinger ima sedamnaestogodišnju ćerku Ireland, koja je povodom dobijanja sestre tek rođenoj Gabbrijeli na svom Tubmlir nalogu napisala dugačko i emotivno pismo.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Bjonse i porodična kolekcija cipela

Bjonse i porodična kolekcija cipela

Bjonse je na Instagramu objavila fotografiju porodične kolekcije Timberland cipela. Malecne cipele, koje pripadaju njenoj ćerki Ivy Blue, okružene su sa jedne strane tatinim klasičnom Timberland cipelama, dok se sa druge ... »»

Kejt_Midlton

Princeza Kejt Midlton najavila dolazak kraljevskog naslednika

Kejt Midlton se priprema za skori dolazak kraljevskog naslednika! Par, koji je već osamnaest meseci u braku, u ponedeljak trećeg decembra potvrdio je da će princeza Kejt Medlton po prvi put ... »»

Selma Bler doji dete u tramvaju

Selma Bler doji dete u tramvaju

Selma Bler je poznata po tome što doji dete u javnosti i ne interesuje je da li neko gleda, zbog čega je izazvala puno komentara u javnosti tokom prošle godine. Prošle ... »»