Kejt Mos sa porodicom na letovanju

Kejt Mos je upravo stigla u Španiju na odmor sa ćerkom Lila Grejs koja sad već ima 11 godina i mužem Džejmi Hajnsom.

The Miror je objavio kako je Kejt potrošila 2000 britanskih funti na cigarete. Naime, trideset-devetogodišnja manekenka trenutno pokušava da ostavi ili bar smanji cigarete i u tome joj najviše pomažu elektronske cigarete, a kada je stigla u Španiju shvatila je da ih nije ponela na letovanje. Zbog toga je pozvala svog šofera u Londonu i zamolila ga da uhvati prvi avion, ponese cigarete i pridruži se njoj i porodici na letovanju.

 

Kejt Mos sa porodicom na letovanju

 

celebritybabyscoop.com

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

ShilohJoliePitt

Šajlo Džoli-Pit napunila 6 godina

Šajlo Džoli-Pit (Shiloh Jolly-Pitt) je ponovo na svim naslovnim stranama. Kćerka trenutno najpopularnijeg para na svetu, Anđeline Džoli i Bred Pita je juče, 27. maja, proslavila šesti rođendan. Šajlo je i ... »»

Penelope Kruz dobila drugu bebu

Penelope Kruz dobila drugu bebu

Penelope Kruz je dobila drugu bebu u ponedeljak, 22. jula, istog dana kada je engleska kraljevska porodica dobila prinovu. Njiov predstavnik za štampu je to potvrdio za magazin Hola. Detalji još nisu ... »»


Tom Kruz zbog Suri tuži medije za 50 miliona dolara

Tom Kruz je u oktobru podneo sudsku tužbu protiv Bauer Media Group u kojoj traži 50.000.000 dolara odštete zbog toga što su objavili priču u kojoj sugerišu da je on ... »»