Gradska opština Rakovica organizuje besplatnu školu šaha za osnovce

sahGradska opština Rakovica organizuje besplatnu školu šaha za osnovce sa ove opštine.

Kancelarija za mlade Gradske opštine Rakovica u saradnji sa šahovskim klubom ‘Vidikovac’  osmislila je koncept  besplatne škole šaha za osnovce svih uzrasta koji će tokom leta moći da pohađaju školu, i ujedno uz druženje sa vršnjacima razvijaju intelektualne sposobnosti.

Zainteresovani se mogu da pošalju svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa, uzrast i kontakt telefom) na mail:  sahklubvidikovac@gmail.com.

Škola će početi sa radom 16. jula, a časovi će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama šahovskog kluba ‘Vidikovac’ u ulici Vidikovački venac 79.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Da li ste vi žaba?

Poklanjamo knjige za decu – Da li ste vi žaba?

Izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, ove nedelje poklanjaju 5 knjiga za mališane. Knjigu Lota pravi lom dobila sa je Dunja, čiji odgovor je bio: "To je ... »»

Rio 2

Zapevajte na RIO 2 karaokama 30. marta u Ušće Shopping Center -u!

Povodom premijere animiranog filma Rio 2, MCF MegaCom Film, Naxi Radio i ekipa sinhronizacije filma pozivaju vas: Obucite vesele boje, otpevate omiljenu pesmu i učestvujete u stvaranju prave karnevalske atmosfere u ... »»

Superkoka Soka

Poklanjamo knjige za decu – Superkoka Soka

Povodom 2. aprila, Međunarodnog dana knjige za decu, izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam poklanjaju 5 knjiga za mališane. Knjigu "Trejsi Biker u glavnoj ulozi" dobila je Sara za odgovor: "Glumica ... »»