LEGO film za decu – VIDEO

LEGO film – najveća avantura ikad SASTAVLJENA !

 

lego filmSvako ko je čuo da se snima LEGO film za decu, u kome je sve izgrađeno od LEGO kockica, a glavni junaci su LEGO figurice, nije očekivao zaista da i film bude dobar. Osim „Priče o igračkama“, koji je postao svetski hit i svrstao se u klasike filmova za decu, većina filmova baziranih na dečijim igračkama nije doživela veliki uspeh.

Trejler za LEGO film, međutim, iznenadio je sve! Opšti utisak je da, ako je suditi po trejleru, film mora biti prilično duhovit i na ivici komedije. Uzmemo li uz to u obzir i to da su glasove LEGO figuricama pozajmili Will Ferrell, Liam Neeson, Elizabeth Banks, i Morgan Freeman, predpostavljamo da nas očekuje nešto nesvakidašnje.

 

lego filmRadnja filma: Emeta, običnu LEGO figuricu, slučajno zamenjuju za super-heroja i uključuju ga u ekspediciju spašavanja sveta od zlog LEGO tiranina, u kojoj učesvuju svi poznati super-heroji u LEGO varijanti (Betmen, Supermen, Nindža Kornjače, Mala Sirena, Robin Hud….)

 

LEGO film će se u bioskopima pojaviti u februaru 2014. godine i kako izgleda biće zabavan ne samo deci koja se danas igraju LEGO kockama, već i onoj koja su svoje konstrukcije sklapali pre dvadesetak-tridesetak godina.

 

Pogledajte sami:

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Zambezija 3D

Zambezija - novi crtani za decu u 3D tehnologiji u bioskopima od 6. aprila 2013.god. Na rubu veličanstvenog vodopada, smestio se užurbani grad ptica po imenu Zambezija. Poznat kao najsigurniji grad ... »»

Knjiga o dzungli 2016

Knjiga o Džungli stiže 2016-te – Pogledajte trejler!

Knjiga o džungli, film koji su različite generacije gledale u različitim verzijama, stiže u najnovijem izdanju u aprilu 2016. godine. Inspirisan večitom knjigom Radjarda Kiplinga, film nam ovaj put donosi nove ... »»

Šetnja sa dinosaurusima 3D

Šetnja sa dinosaurusima 3D

Šetnja sa dinosaurusima 3D je film za sve generacije sinhronizovan na srpski jezik, do sada najrealnija filmska priča o preistorijskim džinovima Prvi put u filmskoj istoriji bioskopska publika će imati ... »»