Mikser Haus za vikend priprema zabavne radionice za mališane!

Mikser Haus misli i ovog vikenda na celu porodicu. U subotu i nedelju decu školskog uzrasta očekuju dve kreativne radionice u okviru kojih će imati prilike da provedu vreme na zabavan način, ali i da nauče neke nove veštine.Lutkice spavaliceRadionica „Lutkice spavalice“  u subotu od 12h do 14h, namenjena je deci starijoj od sedam godina. Deca imaju mogućnost da se kreativno izraze i naprave lutku po svojoj meri – od raznih materijala, čarapa, dugmića…. Ne postoji nista lepše nego kada dete samo osmisli i sašije lutkicu onako kako se njemu/njoj najviše dopada. Radionicu vodi Maja Matić Radonić.

 

 

 

Radionica „Razigrani mačak“ se odvija u nedelju u Mikser Hausu od 12h do 14h. Radionicu vode Sandra Radovanović i Milena Marković, koje će sa decom izvoditi jednostavne i zanimljive kućne oglede. Sva deca koja imaju 7 i više godina mogu da dođu i napišu nevidljivo pismo, naprave malu erupciju vulkana, tornado u boci, magično mleko i druge zanimljive oglede.

 

 

Učestvovanje na radionicama je 250 din, a za dvoje dece cena je 400 din. Zbog velikog interesovanja Vas molimo da prijave za radionicu pošaljete na: mikser.radionice@gmail.com, sa naznakom za koju radionicu prijavljujete dete.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Radionice za decu i roditelje u KCB -u od subote 15. juna

Radionice za decu i roditelje se organizuju u Likovnoj galeriji KBC-a od subote 15. juna. Na radionicama deca će se družiti sa umetnicima, gledaće izložbe, naravno, igraće se u galeriji, ... »»


Veliki Skylanders turnir

                U Lolipop igraonici 12. jula od 14h održaće se veliki Skylanders turnir. Pozivamo sve zainteresovane mališane da se prijave u inbox igraonice https://www.facebook.com/Lollipop.Igraonica?fref=ts. Najbolje očekuju vredne nagrade.


Danas vam poklanjamo 10X2 karte za premijeru filma AVIONI

Dragi prijatelji, SuperDete.com vam poklanja karte za premijeru dečijeg animiranog filma AVIONI u subotu, 31. avgusta, u 18:00 časova, u Cineplexx-u. Da bi ste osvojili karte potrebno je da tačno odgovorite na ... »»