Porodični vikend 1. i 2. juna u bioskopima Cineplexx

Porodični vikend 1. i 2. juna u bioskopima Cineplexx  uz bogati filmski i zabavni program, popuste za roditelje i Mali Politikin zabavnik.Nakon vanrednog majskog izdanja, Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu nastavlja da se odigrava svakog prvog vikenda u mesecu.

U okviru ovog vikenda, 1. i 2. juna, mali posetioci i njihovi roditelji moći će da pogledaju filmove (sinhronizovane na srpski jezik): novu avanturu „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, kao i popularne naslove „Ted izgubljeni pustolov“, „Zambezija“ i Kruds“.  Tokom vikenda, od 12 do 17 časova, biće organizovan zabavni prateći program. Tako će posetioci beogradskog „Cineplexx-a“ imati priliku da učestvuju u zanimljivim i edukativnim „Igrama tajnog kraljevstva“, inspirisanim novim filmom, da se druže sa maskotom i da pogledaju nove trikove mađioničara. Posetioce kragujevačkog bioskopa će zabavljati animatori centra „Supermama“ i takođe će se družiti sa maskotom.

Porodični vikend donosi i razne pogodnosti. Mališani, članovi Porodičnog film kluba, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će plaćati dečiju cenu karte.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

VELIKA DEČJA TURA Noć muzeja

Velika dečja tura – NOĆ MUZEJA

Jubilarna, 10. Noć muzeja, koja se održava 18. maja, posebna pažnju posvećuje najmađim posetiocima. Specijano za njih je kreirana VELIKA DEČJA TURA na čak 12 lokacija u okviru programa, u ... »»

Nagradna Igra SuperDete

USKORO: NOVA Nagradna igra SuperDete

SuperDete.com priprema za Vas novu NAGRADNU IGRU! Kao i u prošloj nagradnoj igri, spremamo sjajne nagrade: tablet, mobilni telefone, oprema za bebe i još puno toga... Sve što ćemo Vam od pravila ... »»

Snupi film

Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D

Da li vam zvuče poznato imena Snupi, Čarli Braun, Lusi, Lajnus, Pepermint Peti? Verovali ili ne, prošlo je već 35 godina od njihovog prvog pojavljivanja. Glavni junaci jednog od najpopularnijih ... »»