KidsPatch na festivalu NOVO DOBA u sredu 29. maja u Kulturnom centru Rex

I ove godine KidsPatch, u saradnji sa Festivalom Novo Doba, organizuje radionicu za decu iz oblasti stripa, ilustracije i grafičke umetnosti u Kulturnom centru REX.
U okviru, četvrtog po redu,festivala nesvrstanog stripa pored kreativnih aktivnosti deca i šira publika imaće prilike da pogledaju selekciju animiranih filmova namenjenu najmlađima sa slovenačkog festivala animiranog filma Animateka.

Međunarodni festival animiranog filma Animateka postoji od 2004. godine, sa ciljem da poboljša cirkulaciju produkcije animiranog filma iz centralne i istočne Evrope.

 

 

 

 

17h | Radionica stripa i ilustracije za decu

Deca će zajedno sa umetnicima, gostima festivala NOVO DOBA kao što su Jean-Jacques Tachdjian iz Francuske i Boris Pramatarov iz Bugarske kreirati strip albume, narativne ilustacije i bojanke.

Aktivnosti su namenjene deci uzrasta od 6-13 godina

18h | ANIMATEKA ZA DECU

Slon po Animateki Selekcija kratkih animiranih filmova za decu.

Prijave za učešće u programu nije neophodno slati!!

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Porodični dan u bioskopima Cineplexx

31.1. Porodični dan u bioskopima Cineplexx

Provedite ovu nedelju, 31.januar, uz Porodični dan u bioskopima Cineplexx. U periodu od 12 do 17 časova, sve posetioce bioskopa Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center očekuje bogat ... »»

astra talent takmičenje

SES Astra Talent takmičenje u Srbiji

Sa početkom nove školske godine počinje i treće zaredom takmičenje ASTRA Talent. Međunarodno umetničko   takmičenje za decu, kompanija SES (kotirana na berzama Euronext Paris i Luxembourg Stock Exchange pod oznakom ... »»

POČEO JE DEČIJI SAJAM

POČEO JE DEČIJI SAJAM

XII Campina puddis dečiji sajam otvoren je u hali 3 Beogradskog sajma. Traje tri dana, od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan. Svečano otvaranje Dečijeg ... »»