Soba za bebu: Morsko dno

Strana 1 od 9

Motivi tropskih mora, kao retko koji drugi, istovremeno unose veselje i mir, pa su verovatno najviše zbog toga tako česta inspiracija u dekorisanju soba za bebu.

 

 

 

 

 

www.roomzaar.com


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Kreveti na sprat i radni sto ispod

Kreveti na sprat i radni sto ispod

Kreveti na sprat sa radnim stolom ispod načešće se koriste radi boljeg iskorišćenja prostora, ili u manjim dečijim sobama. Ovaj komad nameštaja sastoji od kreveta čiji je ram podignut na određenu ... »»

ultra moderan krevetaac

Krevetac za bebe – neobično i moderno

    Krevetac za bebe može biti pravo umetničko delo kada se dizajnom pozabave umetnici. Pogledajte kreacije koje smo izabrali:   Ultra moderan krevetac za bebe "Cascara", koji je dizajnirao Shaun Milburn može biti izrađen ... »»

pozornica

Ideje za dečiju sobu: Pozornica

Deca vole predstave, bilo da ih gledaju ili da sama učestvuju u njima. Ako u dečijoj sobi postoji ćošak koji nije iskorišćen, mala i jednostavna pozornica sa zavesom može biti ... »»

tambino sto broj pet

Ideje za dečiju sobu – edukativni dečiji nameštaj Tambino

Tambino nameštaj je nastao po ideji Džesike Koen (Jessica Kohen), koja je završila studije arhitekture na Berklay univerzitetu, a kasnije umetnost i dizajn na Stanfordu. U dobrovoljnom radu sa decom ometenom ... »»

zidni sto za presvlacenje bebe

Zidni sto za previjanje bebe

Zidni sto za previjanje bebe je inovativan praktičan proizvod švedske firme Bybo, koji je ujedno komforan, ergonomski i moderno dizajniran nameštaj za bebe. Zidni stolovi za previjanje bebe su, kao i ... »»