Piksiji mali vilenjaci

Piksiji mali vilenjaciPiksiji mali vilenjaci (originalno Pixies) u bioskopima od 4. februara. 2016.

Piksiji mali vilenjaci su bacili kletvu na Džo Bleka nakon što je nenamerno uništio njihovo selo i povredio vilenjačkog princa Vilijema.

Džo je zbog kletve koju su piksiji na njega bacili izgubio ljubav svog života. Zbog toga je sada primoran da se iskupi za svoje delo i štetu, koju je naneo piksijima. Uz to on mora da pronađe način da vrati svoju devojku.

Piksiji su nevaljali i veseli mali vilenjaci, čije avanture su zabavne ne samo deci nego i roditeljima. U ovoj origanalnoj duhovitoj i emotivnoj fantaziji, uživaće cela porodica.

Crtani film Piksiji mali vilenjaci je sinhronizovan na srpski jezik.

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

cuvari tajnog kraljevstva

Čuvari tajnog kraljevstva 3D – pretpremijerno od 18. maja

Čuvari tajnog kraljevstva 3D - kod nas pre svetske premijere! Povodom predpremijere filma distributerska kuća "MCF MegaCom Film" i Udruženje za mlade Srbije (UMS) organizuju izbor za kraljicu i generala tajnog ... »»

Snupi film

Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D

Da li vam zvuče poznato imena Snupi, Čarli Braun, Lusi, Lajnus, Pepermint Peti? Verovali ili ne, prošlo je već 35 godina od njihovog prvog pojavljivanja. Glavni junaci jednog od najpopularnijih ... »»

Bela i Sebastijan

Bela i Sebastijan

U domaće bioskope od 06. novembra stiže francusko ostvarenje Bela i Sebastijan, očaravajuća priča o prijateljstvu usamljenog dečaka i planinskog psa tokom Drugog svetskog rata. Film reditelja Nikole Vanijea veliča hrabrost, ... »»