Pernata Banda – Trejler

Pernata bandaPernata banda (originalno El Americano) novi crtani film  – u bioskopima od 16. februara 2016.

 

Koko je meksički tinejdžer papagaj, koji obožava i prati ludorije svog heroja, TV zvezdu, takođe papagaja El Amerikana, radije nego da učestvuje i pomaže u ptičijem cirkusu, koji vodi njegova porodica.

Kada pernata banda nasilnika počne da preti njegovom ocu kako bi im oteli cirkus, Koko odlučuje da je jedini spas u tome da se u borbu uključi njegov heroj El Amerikano.

On kreće na urnebesno i opasno putovanje u Holivud, kako bi ga pronašao. Na ovom putovanju, Koko otkriva da se heroj krije u njemu samom.

Crtani film Pernata banda je sinhronizovan na srpski jezik. Premijera u USA se očekuje u februaru 2016. godine.

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Avanture Tintina Tajna jednoroga

Avanture Tintina Tajna jednoroga - bioskopski hit iz 2011. godine, tokom marta na HBO Comedy U pokušaju da otkriju tajnu potonulog broda koji možda krije ogromno blago – ali i drevno ... »»

lego film

LEGO film za decu – VIDEO

LEGO film - najveća avantura ikad SASTAVLJENA !   Svako ko je čuo da se snima LEGO film za decu, u kome je sve izgrađeno od LEGO kockica, a glavni junaci su LEGO ... »»

Ledeno Doba : VELIKI UDAR

Prvi trejler za Ledeno Doba : VELIKI UDAR

Družina iz filmova Ledeno doba se vraća na bioskopsko platno 24. jula sledeće godine!   Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi ... »»