Novogodišnji venac od dugmića

Strana 1 od 8
Venac od dugmića

Novogodišnji venac od dugmića se veoma lako pravi pa ćete veći deo rada moći da prepustite detetu, što će svima prijati.

Verovatno već i sami imate ideje kako da ga napravite, a mi ćemo vam predstaviti najlakši, ali siguran način da vaš venac ispadne savršeno.

 

 

 

 

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

ram od igracaka

Ram za ogledalo od starih igračaka

Sigurno imate gomilu sitnih igračaka koje vašem detetu nisu više zanimljive. Evo sjajnog načina da ih iskoristite i napravite neobično ogledalo za dečiju sobu ili neku drugu prostoriju.               Zaštitite ogledalo tak ... »»

snesko belic

Ukrasi za jelku od dugmića I deo

Sneško Belić od dugmića je sladak ukras za jelku koji se veoma lako pravi Uz malo pripreme sa vaše strane, svako dete već od 4 godine starosti može da napravi svog ... »»

Kako napraviti tutu suknju

Napravite Tutu Suknjicu bez šivenja

  Ovo je jednostavan način da napravite TUTU suknjicu i što je najbolje, ne trebaju vam igla i konac! Tutu suknjicu na ovaj način možete biti u boji po želji, u zavisnosti od toga ... »»

slova-od-kamencica-1

Slova od kamečića sa plaže – kreativna zabava za predškolce

Napravite sa Vašim predškolcem slova od kamenčića sa plaže. Zabavićete se zajedno u kretivnoj igri, Vaše dete će dobiti edukativnu igračku, koja je ujedno i uspomena na letovanje i sve ... »»

ukrasi od štapica

Ukrasi za jelku od štapića

Ukrasi za jelku, koje naprave vaša deca, su najlepši koji postoje. Zaboravite na savete u magazinima kako da okitite jelku da bude u trendu i koje su boje "in" za ... »»