Novogodišnji Beogradski Festival za decu na Sajmu

Novogodišnji beogradski festival i Ledeni atrijum za klizanje kod Hale 2, Beogradskog sajma otvoren je 18. decembra 2016.

Starije beograđane Novogodišnji festival odsetiće na detinjstvo i sećanje na nekadašnji Novogodišnji vašar.  Mališani će od 18. do 30. decembra moći da posećuju besplatne predstave, zabavni park i naravno klizalište.

U Hali 2, nivo C, odvijaće se raznovrsni dečji programi koje će voditi Leontina, Minja Subota, Slobodan Boda Ninković, Milorad Mandić Manda i Predrag Vuković Peđolino. Dečje predstave igraće se svakodnevno u terminu 11.15 sati, a muzičko-scenski programi su od 18 časova, dok će se vikendom odvijati od 12, 15 i 18 časova.

Uz organizovan prevoz, deca iz beogradskih vrtića će besplatno gledati predstave u kojima će učestvovati naši poznati glumci, trupe i ansambli iz cele Srbije, među kojima su pozorište „Pinokio”, Hor „Čarolija”, Dubravko Jovanović i trupa, baletski studiji, folklorni ansambli, horovi, vokalne grupe i solisti Dečjeg kulturnog centra Beograda.

Klizalište (atrijum Hale 2) će biti otvoreno do 16. januara, radiće od 10 do 20 časova, i besplatno je za sve one koji imaju klizaljke, a postoji i mogućnost da se iznajme po simboličnoj ceni. Zabavni park (Hala 1) i Hala 2 namenjeni su za robu široke potrošnje i biće otvoreni od 10 do 20 časova.

Novogodišnji Beogradski Festival za decu na Sajmu

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Druženje sa Skylandersima

Prošlog vikenda u galeriji Ozon organizovano je druženje sa Skylandersima. Pogledajte kako su se mališani zabavili družeći se sa svojim omiljenim junacima.           Ovako je izgledao ulaz u čarobni svet Skylandersa, koji ... »»

Letnja radionica igraonica

Letnja radionica igraonica

Dečji Savez grada Vranja svake godine tradicionalno organizuje letnju radionicu igraonicu za decu. Ovogodišnja letnja igraonica radionica počinje sa radom u ponedeljak, 22. jula i trajće do 23. avgusta 2013.godine. Za učešće ... »»

Turbo

Poklanjamo vam 10×2 karte za premijeru filma Turbo

Dragi prijatelji, SuperDete.com vam poklanja karte za premijeru dečijeg animiranog filma Turbo u subotu, 17. avgusta, u 15:00 časova, u Cineplexx-u i poklone sa motivima iz crtaća. Da bi ste osvojili karte ... »»