Sila se budi danas – Star Wars – Buđenje sile

Star Wars16.12.2015 – Premijera dugoočekivanog nastavka jedne od najčuvenijih franšiza, „Star Wars – Buđenje sile“, zakazana je za danas, u ponoć i minut u noći između 16. i 17. decembra u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza.

Tim povodom, spremne su dodatne aktivacije i iznenađenja za sve ljubitelje ove daleke galaksije. Dart Vejder, Stormtruper, Čubaka i družina Džedaja će se u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center naći već od 19 časova, dok sve one koji su se odlučili da u ponoć i jedan minut budu u Delta Citiju, očekuju specijalni popusti na proizvode zabavno-edukativnog centra Galaktika. Zaljubljenici u video igre će imati jedinstvenu priliku da se premijerno oprobaju u najnovijoj verziji Disney Infinity 3.0 Star Wars video igri iz Computerlanda, jedinoj video igri ove godine koja se bazira na Buđenju sile.

U saradnji sa klubom ljubitelja Ratova zvezda „Holokron“ , kao i klubom ljubitelja LEGO kocki „Legija“ , u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center će biti organizovan program koji će obuhvatati izložbe Star Wars igračaka, knjiga i ostale memorabilije, ali i izložbu LEGO Star Wars setova, kosplej i još mnogo toga.

Ostao je još mali broj ulaznica za sedmi deo kultne filmske priče na blagajnama bioskopa.

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

LЕTО NА KЕЈU

Leto na Keju 2013

Trаdiciоnаlnа mаnifеstаciја Lеtо nа kејu оdržаvа sе nа lеtnjој pоzоrnici zеmunskоg šеtаlištа kеј оd 04.07.2013.gоd.dо 31.08.2013.gоd. svаkоg Čеtvrtkа, Pеtkа i Subоtе оd 17-20 č. Tеmа оsmе pо rеdu trаdiciоnаlnе mаnifеstаciје su ... »»


Dobitnici karata za projekciju filma „Vitez Rasti“

Dobitnici karata za projekciju filma "Vitez Rasti" su:   Milada Miličić   Marija Ljevar   Čestitamo!


NOVOGODIŠNJA NEDELJA MUZIKE

    Fakultet muzičke umestnosti u Beogradu i Dečji kulturni centar Beograd svaki dan od 9. do 13. decembra, od 20 časova, organizuju NOVOGODIŠNJU NEDELJU MUZIKE, koja predstavlja ciklus od pet koncerata ... »»